Titleist Tour Soft - gul

Varenr
051018001

Titleist Tour Soft i gul har den største kerne, der er set i en Titleist-golfbold til dato. Samtidig anvender den en avanceret legering af 4 forskellige materialer i boldens tynde skal. Tilsammen giver det større længde og mindre spin på tee-offs, og bedre kontrol på det korte spil. Så vil du skyde genvej til færre slag på din runde, er det golfbolden her, du skal investere i. Bestil online i dag, eller køb i din nærmeste GOLF Experten-butik.

  • Den blødeste og største kerne i en Titleist-bold nogensinde
  • Giver ekstra hastighed og længde på udslag fra tee-stedet
  • Mindsker spin, og giver bedre retning på køller og lange jern
  • Tynd skal i avanceret legering af 4 forskellige materialer
  • Få en meget bedre kontrol med bolden i det korte spil
  • Perfekt til dig, der gerne vil længere ned i handicap nu
329,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
  • Køb 2 til 296,10 DKK per styk og spar 10%
  • Køb 3 til 279,65 DKK per styk og spar 15%
  • Køb 4 til 263,20 DKK per styk og spar 20%

Titleist Tour Soft i gul – ingen kan se, hvor avanceret din golfbold er

Ved første øjekast ligner Titleist Tour Soft alle andre golfbolde – bortset fra den skrigende gule farve. Den gør det nemmere både at følge bolden i luften og finde den selv i højt rough.

Men inde bag den ekstra tynde skal, der er produceret af en avanceret legering af 2 bløde og 2 hastighedsgivende materialer, finder du en ekstra stor og meget blød kerne. For faktisk er det her den blødeste golfbold fra Titleist nogensinde. Og på grund af den ekstremt tynde skal, er det samtidig den golfbold, som har den største kerne.

Det giver en ekstrem stor hastighed og dermed større længde på dine udslag med køller og lange jern. Samtidig sørger den tynde skal og den store, bløde kerne for, at bolden ikke går i et voldsomt spin, hvis du ikke rammer den helt præcist. Det giver bedre retningskontrol

Endelig er de mange små dimples på overfladen af bolden ekstra dybe. Det giver bolden en meget bedre aerodynamik, hvilket reducerer både vindmodstanden og vindfølsomheden.

Sidst, men ikke mindst, får du meget bedre kontrol over bolden i det korte spil.

Køb Titleist Tour Soft i gul hos GOLF Experten

Bestiller du Titleist Tour soft i gul online i dag, kan du overraske vennerne med en meget bedre golfrunde om få dage. Du kan også bare smutte forbi din lokale GOLF Experten-butik og købe den med det samme.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på