Titleist Tour Soft - hvid

Varenr
051018003

Titleist Tour Soft i hvid er en blød golfbold med Titleists største kerne til dato. Det giver større hastighed og mindre spin på udslag med køller og lange jern. Samtidig sørger det avancerede mix af 4 forskellige materialer i boldens tynde skal for, at du opnår bedre kontrol med bolden i det korte spil. Den perfekte genvej til at spare slag på din runde. Bestil online med det samme, eller køb i din nærmeste GOLF Experten-butik.


  • Den blødeste Titlist bold med den største kerne til dato
  • Giver masser af ekstra længde ved udslag fra tee-stedet
  • Reducerer spin på køller og lange jern for bedre retning
  • Avanceret tynd, blød skal af 4 forskellige materialer
  • Giver meget bedre kontrol med bolden i det korte spil
  • Perfekt til dig, der gerne vil spare adskillige slag på runden


329,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
  • Køb 2 til 249,50 DKK per styk og spar 24%

Titleist Tour Soft i hvid – ikke til at se det, hvis du ikke ved det

Titleist Tour Soft ligner enhver anden af de kendte golfbolde fra Titleist. For på afstand kan du hverken se, den enormt store, bløde kerne med lav kompression, eller den supertynde skal, der er produceret af en legering af 4 forskellige materialer: 2 bløde og 2 hastighedsforøgende.

Men når du først får fat i den, mærker du hurtigt forskel. For de små dimples på boldens overflade er lidt dybere end på andre Titleist-bolde. Det gør bolden meget mere aerodynamisk og mindre følsom over for mod- og sidevind.

Spillemæssigt minder den om Titleist’s NXT Tour-bold. Den er bare meget blødere. Det giver dig ekstra hastighed på udslag fra tee-stedet, og meget mindre spin, hvis du ikke rammer bolden 100 % rent. Det betyder ekstra længde og bedre retningsstabilitet ved slag med køller og lange jern.

Oppe omkring greenen giver den bløde bold dig bedre kontrol med dit korte spil, og større spin og stopeffekt når du bruger korte jern, samt chipper og pitcher bolden.

Køb Titleist Tour Soft i hvid hos GOLF Experten

Bestiller du Titleist Tour soft i hvid fra vores webshop i dag, kan du tage den første runde med den spændende golfbold i løbet af et par dage.

Du kan også bare købe en pakke med de slagreducerende bolde, næste gang du kommer hos din lokale GOLF Experten-butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på