BagBoy T460 rejsecover

Varenr
24751301

BagBoy T460 er et smart rejsecover med forstærkede hjørner, der gør det nemt, at transportere dit golfudstyr sikkert. Både i bilen og med flyet. Rejsecoveret rummer nemt en 10” golfbag, og er udstyret med en stærk bærerem i nylon. Så skal du have dit golfudstyr med på rejsen, skal du bestille dette smarte rejsecover i dag.

  • 2-hjulet rejsecover med forstærkede hjørner
  • Produceret i ekstra slidstærkt D600-polyester
  • Stærk bærerem i nylon giver et sikkert greb
  • Nem adgang til baggen fra fronten af coveret
  • Kan rumme 10" vognbag og 122 cm lang driver
499,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
BagBoy T460 rejsecover er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

BagBoy T460 rejsecover – når golfsættet skal rejse på 1. Klasse

Har du fået samlet dig det perfekte golfsæt, skal der da helt klart passes ekstra godt på det. Ikke bare når du er på banen. Men også når du har det med enten i bilen eller i lastrummet på flyet, når du skal på golfrejse.

Her er et godt, solidt og stærkt rejsecover noget af det bedste, du kan gøre for dit golfudstyr. For ikke alene beskytter det dit udstyr mod alverdens rejseskader. Det sikrer også, at der ikke er noget af det, der bliver væk. Så uanset hvordan dit golfsæt bliver håndteret af bagagehåndteringen i lufthavnen, kommer hele golfbagens indhold sikkert frem.

Også når du selv skal transportere dit golfudstyr på rejsen, sikrer BagBoy T460 rejsecoveret dit golfsæt optimalt. Rejsecoveret er i øvrigt udstyret med en praktisk udposning med lynlåslomme forneden, der giver nem og direkte adgang direkte til lommerne i din golfbag.

Få ekstra beskyttelse med en backbone
Vil du sikre dit golfudstyr yderligere, er en BagBoy Backbone en god investering. Den er udstyret med en stor gummihætte i toppen, der tager fra, hvis golfbagen lander på toppen. Så undgår du, at dine køller og jer bliver bøjede af slaget.

Bestil BagBoy T460 rejsecover i dag eller køb det i din nærmeste GOLF-Eksperten butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på