Bushnell

Bushnell har i mere end 65 år været markedsleder og verdens førende producent af kikkerter både til jagt, militær- og sportsbrug.

Bushnell er kendt for at levere højteknologiske og avancerede produkter i den bedste kvalitet, og deres produkter er under konstant udvikling.

Indenfor golfverdenen er Bushnell især kendt for deres patenterede PinSeeker teknologi og høje laserpræcision, som sikrer golfspilleren den mest nøjagtige afstand til en forhindring og tillige giver en præcis måling af afstanden til flagstangen på green.

Med en rangefinder, golf- eller laserkikkert fra Bushnell bliver det lettere at foretage det rigtige køllevalg, når man kender den nøjagtige afstand til en hazard eller til for- midt- eller bagkant af greenen. Kikkerten kan give dig nøjagtige målinger på afstande helt op til 400-500 meter.

Læs mere om Bushnell under produkterne.

Bushnell

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

5 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Bushnell Pro XE Afstandsmåler
  Speciel pris 4.399,00 DKK Normalpris 4.699,00 DKK
 2. Bushnell Tour V5 Shift
  Speciel pris 3.399,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK
 3. Bushnell Tour V5
  Speciel pris 2.799,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
 4. Bushnell Tour V4 Hybrid
  Speciel pris 3.499,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK

5 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Laserkikkerten er med til at forbedre dit spil på banen, og flere modeller er udstyret med en særlig ’markeringsfunktion’ (JOLT teknologi), som får kikkerten til at vibrere, når det specifikke mål rammes.

De nyeste afstandsmålere på markedet er i dag et stykke avanceret elektronik. Bushnell har nemlig formået at samle alle de velkendte funktioner fra den traditionelle afstandsmåler og kombinere det med de smarte features, som findes i de nye GPS-ure og håndholdte GPS-enheder.

De mest avancerede modeller, herunder Bushnell Tour V4 Hybrid, kan ydermere ved brug af en særlig GPS-funktion vise hulforløbet samt bringe et greenview, der bl.a. viser om pinden står i forkant, midt eller i bagkanten.

Og netop ved blinde slag hjælper GPS-funktionen med at vise retningen mod center af greenen. Optræder der niveauforskelle i terrænet, så justerer laserkikkerten automatisk længden, så spilleren får vist en korrigeret afstand og dermed bliver i stand til at vælge det rigtige golfjern til det næste slag.  

Hos Golf Experten fører vi nogle af de bedste og mest anmelderroste produkter på markedet. Når du køber en laserafstandsmåler fra Bushnell, får du et kvalitetsprodukt i et flot design og en kompakt enhed, som ligger godt i hånden.

Med laserkikkerten medfølger der et vandtæt etui, som er med til at beskytte kikkerten i al slags vejr.

Husk at hos Golf Experten tilbydes du delbetaling på alle produkter. Du kan selv vælge månedsprisen, når du har valgt dit produkt og skal til at betale.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på