Srixon

Srixon er et af verdens største indenfor Golfbolde med over 700 golfbold patenter, hvilket er mere end noget andet boldmærke. Srixon har lavet golfbolde siden 1930'erne, men altid for andre mærker. I midt 90'erne begyndte de selv at markedsføre i deres egnet navn. Navnet kommer fra moderselskabet (SRI) Sumitomo Rubber Industries, (X) repræsenter uendelige drømme om fremtiden og (ON) repræsenter fremtiden. Blandt andet spiller Graeme McDowell, Keegan Bradley, David
Toms, Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og mange andre med Srixon Golfbolde bolden.

Srixon

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 18

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Srixon Ultra Dry vognbag
  2.299,00 DKK
 2. Srixon Z-Four bærebag
  1.599,00 DKK
 3. Srixon Z-U85 Utility
  1.699,00 DKK
 4. Srixon Z-H85 Hybrid
  1.259,00 DKK Normalpris 1.799,00 DKK
 5. Srixon Z-785 Driver
  2.449,00 DKK Normalpris 3.499,00 DKK
 6. Srixon Z-585 5-PW Stål
  7.499,00 DKK
 7. Srixon Z-785 5-PW Stål
  7.499,00 DKK

Varer 1-16 af 18

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Kvalitet og design betyder alt, når det kommer til golfudstyr. Det har det japanske brand med i alle deres innovative udviklingsprocesser.

Brandet er kendt for deres design af golfbolde f.eks. Srixon Soft Feel boldene, der forhandles her hos Golf Experten. Boldene er produceret i urethan og designet med den nyeste teknologi.

Vores udvalg byder også på golfbolde specielt designede til kvindelige golfspillere og en Ulti-soft model.

 

Find din vej til hole-in-one

En hole-in-one er det mange golfspillere stræber efter. Det der lidt uopnåelige slag, der giver en følelse af tilfredshed og en smag for endnu mere golf.

 

En ting er sikkert, uden de helt rette golfkøller kommer du aldrig til at præstere en magisk hole-in-one. Med en Sxiron driver er du lidt tættere på drømmen. Brandet producerer flere typer drivere, der kan give dit næste slag kraft af en anden verden.

 

Golf Experten forhandler nogle af de mest kendte drivere som kan få enhver til at ligne en professionel tourspiller. Med letvægts carbon giver de mere præcise slag og boldhastighed til lange distancer.

 

Drømmer du om at følge i de professionelle golfspilleres fodspor? Kom ind en af Golf Expertens 8 butikker, eller gå på opdagelse her i webshoppen. Vi vejleder dig om køb af golfbolde og -køller, så du kommer afsted med det helt rette udstyr. Følg din golfdrøm med Golf Experten i dag!

Viser butikker tættest på