SuperStroke

I vores sortiment af golf grips finder du et spændende udvalg fra SuperStroke.

Siden SuperStroke lancerede en helt ny type grips, tilbage i 2009, har mærket opnået et fantastisk ry blandt golfspillere. Både professionelle og amatører. 

SuperStroke producerer primært grips til puttere, og deres modeller fås i flere farver, der passer til alle puttere.

Det der kendetegner SuperStroke er, at tykkelsen er ens på hele grippet. Den samme tykkelse fra top til bund forhindrer hænder og håndleddene i at kunne bøjes, og hele puttebevægelse flyttes derfor op i skuldrene. Bevægelsen gøres mere jævn, og det bliver lettere at ramme bolden midt i slagsladen.

Resultat med mindre aktive hænder bliver en mere stabil puttebevægelse, og man vil opleve at der holes flere putts. Og dem som ikke ruller ned i koppen kommer helt sikkert tættere på hullet.

Læs mere om SuperStroke under produkterne.

SuperStroke

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden
  1. SuperStroke Ryder Cup Edition
    349,00 DKK
  2. SuperStroke Legacy 2.0
    299,00 DKK
  3. SuperStroke Legacy 3.0
    299,00 DKK

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Vi har her at gøre med en type golf grip, der har det med næsten øjeblikkeligt at forbedre spilleres performance omkring på greens.

Bare spørg pro’erne. Spillere som Jason Dufner, Jordan Spieth, Phil Mickelson og vores egen Thomas Bjørn er nogle af dem, som har taget SuperStroke til sig og opnået gode resultater.

Vores produkter fra SuperStroke er af den ypperste kvalitet og sælges altid til særdeles konkurrencedygtige priser. Et grip fra SuperStroke fås i forskellige tykkelser og i flere forskellige udformninger – lige fra Ultraslim til Fatso. Så du vil altid kunne finde et grip, der passer til dig.  

Tag din putter med ind i en af Golf Expertens butikker og få monteret et SuperStroke puttegrip.

Hos Golf Experten hjælper vi dig, så du kan komme tilbage på golfbanen og sænke nogle flere putts. Få skiftet dit grip i dag!

Viser butikker tættest på