MotoCaddy

MotoCaddy laver prisvindende El-vogne til alle slags golfspillere. De er kendt for at lave nogle af de bedste og mest stabile el-vogne i verden. Produkterne er designet til at imødese golfspillerens behov. Kompakthed og holdbarhed er nøgleord for MotoCaddy’s produkter, som altid er i højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af el-vogne og tilbehør fra MotoCaddy. 


MotoCaddy

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 31

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. MotoCaddy M3 GPS el-vogn
  6.799,00 DKK
 2. MotoCaddy Z1 Push
  1.199,00 DKK
 3. MotoCaddy M3 GPS DHC
  7.799,00 DKK
 4. MotoCaddy Hydroflex bærebag
  1.999,00 DKK
 5. MotoCaddy M7 Remote DHC
  9.499,00 DKK Normalpris 10.499,00 DKK
 6. MotoCaddy Protekta vognbag
  2.499,00 DKK
 7. MotoCaddy M1 DHC el-vogn
  6.799,00 DKK
 8. MotoCaddy Pro 3000 Laser Rangefinder
  Speciel pris 1.999,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK

Varer 1-16 af 31

Side

Vis pr. side

Stigende orden

MotoCaddy blev stiftet tilbage i 2004 og har siden opnået et ry for at producere nogle af markedets bedste golfvogne. De arbejder på at bringe det allerbedste indenfor design, konstruktion og funktionalitet til golfspillere i alle aldre og evner, som er på udkig efter en pålidelig golfvogn. Derudover finde ud også alt slags tilbehør til din vogn samt bærebag og vognbags. 

El-Vogne i topkvalitet

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af El-vogne fra MotoCaddy. Der er flere forskellige slags alt efter hvad dit behov er og de kan alle samme noget forskelligt. Spiller du på en meget kuperet bane normalt, kan en el-vogn med DHC (Downhill Control) være en rigtig god ide. Det sikrer at vognen har en elektronisk bremse, så kan holde på bakkerne. Vil du gerne have en vogn med indbygget GPS, kan MotoCaddy også det. Så har du altid længde til green på det lækre display på vognen. Til sidst kan du få en med fjernbetjening, så du kan styre vognen med den. Du finder disse el-vogne i vores sortiment. 

Bags & tilbehør

MotoCaddy er ikke kun El-vogne. Du finder bl.a. også bags og en masse tilbehør til din vogn fra MotoCaddy. Vi har bærebag og vognbags som er i super kvalitet og passer perfekt til din el-vogn. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til el-vogne. Du kan få holdere til din paraply, scorekort, drikkedunk, mobiltelefon samt et sæde så du kan slappe af på runden. Hvis du spiller golf om vinteren kan du få luffer som sidder på vognen med eller uden varme. Du kan få alt til din el-vogn. 

Spar slag med en el-vogn

El-vogne er ikke kun for den ældre generation af golfspillere – det bliver heldigvis mere og mere allemandseje og med god grund. Studier viser at desto mindre energi du bruger mellem slagene på golfbanen, desto færre slag vil du generelt brug på fin golfrunde. Og med en el-vogn sparer du meget energi mellem hullerne. Det kan hjælpe dig til at skære et par slag af din golfrunde og dermed opnå et bedre resultat.   Ønsker du mere afslappende, effektive og måske endda hurtigere golfrunder, så bør en el-vogn også komme i betragtning.


Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på