MotoCaddy

Motocaddy blev stiftet i 2004 og har siden opnået et ry for at producere nogle af markedets bedste golfvogne.

Hos Golf Experten finder du et bredt udvalg af golfudstyr fra Motocaddy. Både i vores butikker og i vores webshop kan du købe elektriske trolleys, 3-hjulet skubbe golfvogn, golfbags og golftilbehør som paraply-, flaske- eller scorekortholder samt sæde til at montere på golfvognen.

Vælger du at købe en af de prisvindende Motocaddy golfvogne, får du et produkt ud over det sædvanlige. Golfvognene sælges i dag i mere end 40 lande verden over, og produkterne er designet så de imødeser golfspillerens behov.

Kompakthed og holdbarhed er to nøgleord for Motocaddy's produkter, som er i den højeste kvalitet. 

Læs mere om MotoCaddy under produkterne.

MotoCaddy

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. MotoCaddy Hydroflex bærebag
  1.699,00 DKK
 2. MotoCaddy Lite Series vognbag
  999,00 DKK
 3. MotoCaddy M7 Remote DHC
  9.999,00 DKK
 4. MotoCaddy M5 GPS
  7.499,00 DKK
 5. MotoCaddy M1 el-vogn
  5.499,00 DKK
 6. MotoCaddy S1 elvogn
  4.999,00 DKK Normalpris 5.499,00 DKK
 7. MotoCaddy M3 PRO DHC el-vogn
  7.299,00 DKK

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Et godt eksempel er den kompakte og sporty M3 PRO elvogn. Modellen er designet med et ultra kompakt stel, som gør at man kan folde vognen sammen til et absolut minimum. Således fylder M3 PRO vognen sammenfoldet væsentligt mindre end de øvrige golfvogne, som findes på markedet.

På M3 PRO elvognen sidder der et display og en tænd/sluk knap. Med et enkelt tryk på knappen begynder vognen at køre og med et enkelt tryk mere, så stopper vognen igen. Desuden kan hastigheden reguleres i hele 9 forskellige trin, så det er let at finde en hastighed, der passer til det tempo man bevæger sig i.

Golfvognene fra MotoCaddy er fremstillet med et stærk letvægts aluminiumsstel, og det ergonomiske håndtag sørger for, at golfvognene er lette og behagelige at styre.

Vælger du en elvogn fra MotoCaddy er den udstyret med en støjsvag motor og et kraftfuldt litiumbatteri, der let kan klare 36 huller.

Som det fremgår er Motocaddy golfvognene samt tilbehør tænkt til dig, som vil have masser af kvalitet og et flot design. De store hjul sørger for at golfvognen er stabil, selv i kuperet terræn, og med to hurtige klik er vognen pakket sammen og klar til at komme i baggagerummet eller bagrummet. 

Ønsker du en golfbag, som passer perfekt til din golfvogn, så finder du her på siden flere forskellige modeller fra Motocaddy.

Du kan altid handle i vores webshop, som har åbent 24 timer i døgnet, og du kan samtidig også besøge vores butikker, hvor vi er parat med kyndig vejledning, så du får købt dig den rigtige golfvogn.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på