Bøger, DVD'er, spil m.m.

Se det store udvalg af golftilbehør – køb dine golfbøger online

Her på siden finder du bøger om golf - blandt andet golf regelbøger og blandt disse golfreglerne, som quickguide, der i lommeformat er en praktisk guide til brug på banen.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

10 varer

Vis pr. side

Faldende orden
  1. Hoptimist - Baby Bumble Golf
    199,00 DKK
  2. Globe Game
    199,00 DKK
  3. Jokebolde
    99,00 DKK

10 varer

Vis pr. side

Faldende orden

Golfregler

Er du interesseret i golf og vil gerne vide mere om golfreglerne, så køb ’Quickguide til golfreglerne’. Guiden er nem at have med ud på golfbanen, og selv for erfarne golfspillere kan guiden være en hjælp efter at de nye golfregler blev indført i 2019. Guiden indeholder alle de nye regler om forenklingerne og de nye lempelsesprocedurer, så med guiden i hånden kan du få svar på de mest gængse regelspørgsmål i løbet af et øjeblik.

De forskellige regelsituationer er illustreret og blot med et enkelt blik finder man hurtigt svar på, hvordan spillet kan fortsætte. 

Guiden er opdelt i afsnit ved hjælp af tydelige afsnitsfaner, og det er let at slå op i guiden under eksempelvis "Tee", "Fairway & rough", "Bunker" eller "Strafområde".

Regelguiden er lavet i et praktisk, vandafvisende materiale og den passer lige ned i en af lommerne på golfbag’en.

Golfbøger

Der er skrevet tusindvis af bøger om golf alt lige fra malende beskrivelser af flotte golfbaner, til instruktionsbøger til træningsbanen og til den mentale del af golfspillet, der foregår inde mellem ørene. Uanset hvilken kategori du foretrækker, så er golfbøger altid god underholdning på de lange vinteraftener eller på golfferien til det store udland. 

En af de mest interessante udgivelser i de senere år er bogen om Thomas Bjørn, der som kaptajn stod bag det vindende europæiske Ryder Cup hold i 2018. I golfbogen ’Mind Game’ indfanger Michael Calvin og Thomas Bjørn sportens særegne natur, og de grundprincipper og overbevisninger, som de spillere, der dominerer verdenseliten, efterlever. Køb bogen ved at klikke her.

Golfhæftet

Golfhæftet er en ordning, der giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 950 golfbaner i Europa. Omkring 100 danske golfbaner er med i ordningen, mens resten af banerne er fra Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Italien, Frankrig, Findland, Baltikum & Irland.

Golfhæftet koster kun 450 kr., så allerede efter 2-3 runder golf kan du se frem til en besparelse, når du booker en green fee tid i en fremmed golfklub. Du booker din starttid på normal vis og på dagen fremviser du Golfhæftet og opnår dermed 50 pct. besparelse på green fee. Golfhæftet gælder kun i klubber, som er med i ordningen.  

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på