Paraplyer

Se vores udvalg af golfparaplyer

Egypterne opfandt den, mens kineserne gjorde den vandtæt ved brug af olieindsmurt silke. Paraplyen har eksisteret i årtusinder. De første var lavet af palmeblade og have til formål at beskytte mod solens stråler. I dag bruges de også på golfbanen. 

En god paraply er en vigtig del af golfudstyret og altid noget, som man bør have med på golfrunden. Man ved aldrig, hvornår der kommer en byge og med en god, solid golfparaply i bag’en slipper man for vådt tøj og vådt golfudstyr.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 17

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Oscar Jacobson Dual Canopy paraply 64"
  299,00 DKK
 2. JuCad Golf paraply
  559,00 DKK
 3. JuCad Telescopic Wind paraply
  1.099,00 DKK
 4. Srixon Tour paraply
  399,00 DKK
 5. Wilson Tour Paraply
  399,00 DKK
 6. Wilson Staff Paraply
  349,00 DKK
 7. Mizuno Tour paraply
  399,00 DKK
 8. Abacus Square paraply
  249,00 DKK
 9. Titleist Players Double Canopy paraply
  399,00 DKK
 10. Sun Mountain H2NO paraply
  349,00 DKK
 11. Ping Tour paraply
  479,00 DKK
 12. Masters UV paraply
  249,00 DKK
 13. Galvin Green Tromb paraply
  399,00 DKK

Varer 1-16 af 17

Side

Vis pr. side

Faldende orden

En golfparaply er mere robust end almindelige paraplyer. Men robustheden gør den ikke tung at bære rundt på. Tværtimod er den på trods af størrelsen let at gå rundt med, og samtidig er der brugt forskellige innovative imprægneringsformer, som gør, at en golfparaply kan klare mere regn end en almindelig paraply. Endelig så bukker den ikke under for kraftige vindstød på dage med blæsende vejr. En golfparaply er nemlig typisk fremstillet med to skærme, så luften oppe i toppen kan passere gennem paraplyen.

Håndtaget på en golfparaply er lige, så paraplyen kan monteres på en golfvogn. Samtidig er håndtaget lavet ud af et materiale der gør, at paraplyen ikke glider i hånden, selvom håndtaget skulle blive vådt.

Rejser man på golfferie til udlandet, hvor solen står højt på himlen, så er golfparaplyen lige så udbredt, som på en regnfuld efterårsdag i Danmark. Paraplyen virker nemlig som et solsejl og afskærmning mod solens skarpe stråler. Flere golfparaplyer fås af samme grund også med en UV solbeskyttende forarbejdning, så solens farlige stråler holdes på afstand.

I vores webshop finder du paraplyer fra kendte golfmærker som Callaway, Cobra, Ping og TaylorMade. De fleste paraplyer er ekstra store, så de i tilfælde af regn kan beskytte både dig og din golfvogn under runden.

Husk også at du i vores webshop kan købe en paraplyholder fra eksempelvis BagBoy eller Clickgear til din golfvogn, så paraplyen kan monteres på vognen.

Se vores udvalg af paraplyer, som alle både er solide, vejrbestandige og lette at bære. Du finder altid kvalitetsparaplyer til lave priser hos Golf Experten.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på