Scotty Cameron

Scotty Cameron er en kendt amerikansk golfudstyrsproducent og er berømt for sine puttere, som bliver betragtet som nogle af de bedste i verden. Vi har her samlet et stort udvalg af de fremragende puttere og du kan også besøge en af vores butikker for at få skræddersyer en putter til dig.

Scotty Cameron

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

11 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Scotty Cameron Flowback 5 putter
  3.495,00 DKK
 2. Scotty Cameron Flowback 5.5
  3.495,00 DKK
 3. Scotty Cameron Del Mar
  3.495,00 DKK
 4. Scotty Cameron Squareback
  3.495,00 DKK
 5. Scotty Cameron Fastback 1.5
  3.495,00 DKK
 6. Scotty Cameron Newport 2.5
  3.495,00 DKK
 7. Scotty Cameron Newport 2
  3.495,00 DKK
 8. Scotty Cameron Select Newport
  3.495,00 DKK
 9. Scotty Cameron Phantom X 8,5
  3.495,00 DKK
 10. Scotty Cameron Select Newport Laguna
  2.699,00 DKK Normalpris 3.299,00 DKK
 11. Scotty Cameron Futura 5MB 2017
  2.699,00 DKK Normalpris 3.299,00 DKK

11 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Et innovativt mærke

Top golfspillere sender deres puttere til stedets state-of-the-art test center (the Putter Studio), når der skal foretages reparationer og lignende på Scotty Cameron køller.

Den input, som de får fra de mange topspillere, er værdifuld viden, som de kan bruge til at kreere nye designs og nye innovative tiltag inden for golfudstyr. Viden, der har gjort Scotty Cameron til et stærkt brand, der skaber troværdighed og tillid blandt både professionelleog amatørspillere inden for golfverdenen. Vidste du f.eks. at Tiger Woods har vundet 14 majors med en putter fra Scotty Cameron?

På testcenteret koncentrerer de sig meget intenst om, at få golfbolden, putteren og spilleren til at indgå i et harmonisk samspil. Her tager de sig af alle processerne alt lige fra at – designe, fræse, slibe, pudse, afbøje, svejse, justere og meget andet.

Alt bliver konstrueret og fræset præcist og designet med elegance.

 

De nyeste produkter hos Golfexperten

Golf Experten er naturligvis med, når der sker nye ting i golfverdenen – derfor kan vi nu tilbyde dig den nyeste Select serie fra Scotty Cameron.

Alle vores medarbejdere er golfentusiaster – og vi bryster os af at have den største ekspertise inden for golf. Vi analyserer og skræddersyr efter behov, og vi står altid klar med råd og vejledning, så du får det helt rigtige golfudstyr til lige præcis dig og dit behov – første gang! 

Har du en svaghed for Scotty Cameron produkter, så kom ind i en af vores butikker rundt om i landet. Forhør dig i god tid om custom er muligt på den kølle, du er interesseret i, så vi kan sætte så god tid af som muligt til dig.

Det er vigtigt, at din putter føles god og du putter godt med den. Det er ofte en ren smagssag, hvilken en man vælger – men udseendet spiller en vigtig rolle, og der hjælper det, at putteren fra Scotty Cameron fremstår så enkel og elegant, som tilfældet er. Med den rigtige putter, der er skræddersyet til dig, kan du trygt gå den kommende sæson i møde.

Viser butikker tættest på