PowaKaddy

En fyldt golfbag vejer mellem 10-20 kg., så det er ikke så underligt, at mange golfspillere oplever træthed og ømme skuldre og nakke sidst på golfrunden.

Det kan man nemt undgå, hvis man køber sig en el-golfvogn fra PowaKaddy. Golfvognen sørger for det hårde arbejde, mens du afslappet og komfortabelt kan gå fra hul til hul på golfbanen og udelukkende have fokus på dit golfspil, den smukke natur og det gode selskab.  

Golfvognene fra PowaKaddy er designet med fokus på stabilitet og driftssikkerhed, og vognene er udstyret med et simpelt ’Key Lock base’ lukkesystem, som gør, at stort set alle golfbags passer på vognen og står sikkert fast uanset, hvor i terrænet golfvognen bevæger sig.

Med en ekstraordinær støjsvag motor har britiske PowaKaddy fået tildelt prædikatet Quiet Mark™ for brugen af ’low-noise technology’ ved fremstillingen af de nyeste motorer.

Læs mere om PowaKaddy under produkterne.

PowaKaddy

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

15 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Powakaddy Freeway FX5
  6.299,00 DKK Normalpris 6.999,00 DKK
 2. Powakaddy Compact CT6 EBS
  7.999,00 DKK
 3. Powakaddy Compact CT6
  7.199,00 DKK
 4. Powakaddy Freeway FX3
  5.299,00 DKK Normalpris 5.999,00 DKK
 5. Powakaddy Freeway FX7 EBS
  7.999,00 DKK

15 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Powakaddy har siden 1983 produceret kvalitets golfprodukter og er i dag det førende brand på markedet for el-trolleys.

Powakaddy sælges i dag i mere end 50 forskellige lande, og på det danske marked er britiske Powakaddy mest kendt for sit store udvalg i driftsikre elektriske golfvogne, som Powakaddy Sport og PowaKaddy Sport Lithium.

Den første golfvogn fra Powakaddy blev kaldt for PowaKaddy Classic, og i mere end tre årtier har Powakaddy fremstillet det som er blevet kaldt for golfvognenes Rolls-Royce.

‘Best in class’ er golfvognene fra Powakaddy også blevet kaldt, og uanset om du er weekendgolfer eller pro, får du med Powakaddy en golfvogn, der sætter nye standarder for kvalitet, teknologi og prisvindende design.

Arbejdet blandt ingeniørerne og designerne hos PowaKaddy er gennemsyret af perfektion og en konstant søgen efter, hvordan design og funktionaliteter kan forbedres.  

De nyeste golfvogne fra PowaKaddy kommer i et kompakt brugervenligt og intelligent design og med bl.a. en integreret GPS-enhed, der automatisk sørger for, at du kan søge mellem 40.000 golfbaner på verdensplan og få oplyst afstande på golfbanen. Det giver især god mening for dig, som rejser rundt i Danmark og i vores nabolande for at spille golf.

1-Click foldesystemet betyder, at du hurtigt kan slå vognen sammen til en kompakt enhed, der er let at transportere. De nyeste modeller fylder helt op til 20 pct. mindre end tidligere PowaKaddy-modeller, så er man vant til at bruge PowaKaddy, så får man sig en glædelig overraskelse, når den nye golfvogn første gang slås sammen.  

Som tilbehør til golfvognene findes bl.a. cooler bag (køletaske), drikke- og paraplyholder.

Se mere her på siden, hvor du også kan læse om de forskellige modeller. Køb din nye PowaKaddy online eller kig forbi en af vores butikker, hvor Golf Expertens medarbejdere står klar med råd og vejledning, så du får købt din rigtige golfvogn.   

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på