Sunread

Sunread sportsbrillen og Sunread golfbrillen har revolutioneret solbrilleindustrien. Brillerne fås nemlig med styrke, hvilket betyder, at man ude på golfbanen ubesværet kan skifte mellem de forskellige synsafstande.

Sunreads golfbriller har betegnelsen BIFOKALE, fordi der er mulighed for at have et mindre læsefelt i bunden af linsen. Læsefeltet er enten 12 mm. (GOLF) eller 14 mm. højt. Læsefeltet på 12 mm. betyder, at du kan benytte golfsolbrillen og kigge ned ad, uden at komme i konflikt med læsefeltet, når du eksempelvis driver eller står over bolden med din putter.

De ridsefri linser, der bliver brugt, er asfæriska. Det betyder, at glassene er tyndere, planere og lettere end i et par almindelige solbriller eller sportsbriller. Samtidig er linserne med til at forbedre dit perifere udsyn.

Det er naturligvis også muligt at erhverve solbrillerne uden læsefeltet/styrke.

Læs mere om Sunread under produkterne.  

Sunread

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

4 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Sunread Sport Pilot Blue Ray solbriller
  599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 2. Sunread Sport Yacht solbriller
  599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 3. Sunread Sport Vision solbriller
  499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 4. Sunread Sport Golf solbriller
  599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK

4 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Bruger du normalt briller, så får du brug for læsefeltet, når scoren skal noteres på scorekortet. Behold blot golfbrillen på og få noteret den korrekte score. Læsefeltet fås i 3 styrkevarianter: 1,5 - 2,0 og 2,5. Golf solbrillerne fra Sunread fås naturligvis også uden læsefeltet/styrke.  

Sportsstellet er lavet i et fleksibelt nylonmateriale, så brillen passer til de fleste hovedfaconer - damer såvel som herrer.

Solfilteret med eksempelvis gule, grønne eller lilla glas giver et behageligt lys, selv i stærk sol. Toningen gør det muligt at følge boldens flugt, selv i skiftende lysforhold og i situationer, hvor solen ellers vil blænde. Der findes forskellige filtre, og det er også muligt at få brillen, som et par all round-solbriller (funktions-brille), der fungerer i stærk sol, men også kan bruges på en grå og overskyet dag.

Funktionsbrillen er af samme høje kvalitet og fungerer også fantastisk til bilkørsel.

Fælles for alle de filtre, som man kan vælge mellem, er at de giver en eminent solbeskyttelse (høj UV-beskyttelse) samtidig med, at kontrasterne, som man oplever på golfbanen, kommer til at stå knivskarpt. Det er bl.a. en stor hjælp, når man skal læse konturerne på greens. Brugen af golfbrillen gør, at man lettere ser fald på det tætklippede areal og dermed også i højere grad bliver i stand til at læse puttelinjen frem mod hullet. 

I vores sortimentet af solbriller og golfbriller finder du et udvalg af de smarte og holdbare golf solbriller og golfbriller fra Sunread.

 

Beskyt dine øjne med et par Sunread solbriller  

Når det stærke sollys ude på golfbanen reflekteres, kan det være ubehageligt for øjnene. For at give dine øjne den bedst mulige beskyttelse, skal du kigge efter solbriller, der har UV400 beskyttelse og CE-mærkning.

UV400 står for beskyttelse af ultraviolet lys op til 400 nm. At solbriller har mørkt glas betyder ikke, at de nødvendigvis beskytter godt. De skal have ovennævnte features for at beskytte ordentligt.

Et par mørke briller uden UV beskyttelse (UV400 linser) kan ligefrem beskadige øjet, fordi øjet bliver ”lokket” til at udvide sig og lukke mere lys ind.

Sunread brillen kan bruges hele året også i daggry samt i skumringen. Ved støvregn, diset eller tåget vejr kommer brillen også til sin ret, da UV-strålingen også er der, når solen ikke er fremme.

Køb dine Sunread online eller kig ind i en af vores butikker, hvor du kan prøve de forskellige muligheder.

Husk, at du altid indenfor 14 dage kan levere varen tilbage i ubrudt emballage og få pengene retur, hvis du fortryder dit køb.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på