Galvin Green

Hos Golf Experten finder du Danmarks største udvalg i Galvin Green golftøj. Vi fører Galvin Green golftøj til både damer, herrer og juniorer.

I vores butikker og i vores webshop fører vi et stort udvalg af Galvin Green Gore-Tex regntøj, Galvin Green funktionstøj, Galvin Green golfmodetøj, Galvin Green-poloer, Galvin Green-bukser m.m.

Det svenske golfmærke har siden 1990 været garant for nogle af markedets bedste og mest eksklusive produkter.

Galvin Green revolutionerede markedet og fik ved hjælp af nye teknologier skabt det, som blev kendt som GORE-TEX®. Regntøj som var smart. Som var til at bevæge sig i og som rent faktisk holdt vandet ude.   

Læs mere om Galvin Green under produkterne.

Galvin Green

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 54

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Galvin Green Action jakke
  3.899,00 DKK
 2. Galvin Green Chester sweater
  1.299,00 DKK
 3. Galvin Green Noah Bukser (Flere farver)
  999,00 DKK
 4. Galvin Green Aila regnjakke - Dame
  2.699,00 DKK
 5. Galvin Green Marcus polo
  699,00 DKK
 6. Galvin Green Mitchell polo
  699,00 DKK
 7. Galvin Green Murray polo
  799,00 DKK
 8. Galvin Green Monty polo
  699,00 DKK
 9. Galvin Green Dominic Insula jakke
  1.399,00 DKK
 10. Galvin Green Paolo shorts
  899,00 DKK
 11. Galvin Arthur bukser
  2.299,00 DKK
 12. Galvin Green Lincoln interface jakke
  799,50 DKK Normalpris 1.599,00 DKK
 13. Galvin Green Les Bodywarmer Vest
  1.399,00 DKK
 14. Galvin Green Alexandra buks - Dame
  2.299,00 DKK
 15. Galvin Green Dirk jakke
  1.199,00 DKK
 16. Galvin Green Lanzo jakke.
  2.299,00 DKK

Varer 1-16 af 54

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Tøjet fra Galvin Green er designet af golfspillere til golfspillere, og Galvin Green er i dag førende i Skandinavien indenfor udvikling og design af smart, funktionelt golftøj. Der gås aldrig på kompromis med kvaliteten, og samtidig tages der højde for de store krav, som golfspillere stiller til deres golfbeklædning. Det gælder også, når det handler om golfmoden. Tøjet fra Galvin Green er ikke blot funktionelt, det er også smart og moderne.

Med golftøjet fra Galvin Green får man ligefrem lyst til at spille mere golf. Det skyldes, at man føler sig godt tilpas, når man har det på. Med Galvin Green får man nemlig golftøj med masser af bevægelsesfrihed. De enkelte styles fremstilles i four-way stretch materialer, dvs. materialer, som kan give sig i alle retninger og dermed skabe størst mulig komfort.

Samtidig er vejret ikke længere nogen undskyldning, for Galvin Green fører et bredt udvalg af tøj, som kan bruges under alle slags vejrforhold. Tøjet er, afhængig af model, enten regntæt, vindtæt og eller åndbart.

Galvin Green skaber kollektioner ud fra ’Multi-Layer’ konceptet. Konceptet er enkelt. Hvis vejret ændrer sig under golfrunden, er det let at tage et lag tøj af eller modsat tage et lag mere på. Kollektionerne indeholder både inner layer (Skintights) og mid layer dele. Yderst kan man have en wind-breaker (vindstopper) eller anden form for jakke.

Start med at handle i dag. Se det store udvalg her i vores webshop eller kig forbi en af vores butikker, hvis du vil have råd og vejledning, inden du køber dit næste sæt golftøj fra Galvin Green.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på