Rejseartikler

Køb dine rejseartikler online hos Golf Experten

Vær godt forberedt til golfferien. Køb alle dine mest nødvendige rejseartikler i vores webshop. Det gælder om at have det helt rigtige udstyr når du skla på golfrejse.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

9 varer

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Sun Mountain Club Glider Journey rejsecover
  1.699,00 DKK
 2. Röhnisch Glas Vandflaske
  174,30 DKK Normalpris 249,00 DKK
 3. Golfsticker til bil
  49,00 DKK
 4. Bagboy T-650 Rejsecover
  599,00 DKK
 5. BagBoy T-750 Rejsecover
  799,00 DKK
 6. BagBoy Backbone
  249,00 DKK

9 varer

Vis pr. side

Faldende orden

Køb rejsecover til din golfbag

Vores mest populære produkt under rejseartikler er vores forskellige golfrejse covers.

Et rejsecover beskytter golfbag’en under flyrejsen, og et solidt rejsecover til din golfbag er derfor også din garanti for en god start på golfferien.

Golfrejse coveret er med til at beskytte dit golfudstyr mod slag og stød under transport. De bedste golfrejse covers er produceret i et kraftigt, slidstærkt nylon-materiale, og de mest kendte golfmærker laver i dag alle både rejsecovers og golfrejsebags.

Hos Golf Experten finder du både billige rejsecovers og mere eksklusive rejsecovers med lav vægt og høj kvalitet. Blandt de mest populære er de forskellige rejsecover fra Bagboy.

Vores anbefaling er, at du vælger et rejsecover med gode, solide in-line hjul, der sørger for et behageligt rul. Det er den letteste måde at transportere golfbagen på, når man også medbringer en kuffert.

Alle rejsecovers kan købes i vores webshop, men er du i tvivl om, hvilket cover, som du skal vælge, så kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se et stort udvalg af forskellige mærker og modeller. Vores personale er altid klar med råd og vejledning, så du finder lige nøjagtig det rejsecover, der passer bedst til dig og din golfbag.

Beskyt dit golfudstyr

Når der sker en skade på golfudstyret, så er det ofte slag under transporten. Og som regel er bag’ens længste indhold, dvs. driveren, der får et stød, så den knækker. 

Det kan man for det meste undgå ved at bruge en såkaldt backbone eller ’Master strong Arm’, der beskytter køllerne i dit rejsecover.

Den teleskopiske stabilisator placeres midt i golfbag’en og indstilles til en højde, så den rager lige over driver hovedet. Dermed sørger den omvendte tallerken for at tage imod stød og slag, så dine køller er beskyttet under hele rejsen.

Vigtigt at vælge den rigtige golfrejsebag

Når man skal afsted på en golfrejse, så er det de færreste, der foretrækker at slæbe den store tunge vognbag med på ferien.

I stedet kan det være smart at vælge en let bærebag eller måske endda anskaffe sig en pencil bag eller en af de mindre carry bags, hvor man nøjes med at tage et halvt golfsæt med på ferien.

Fordelen ved en pencilbag er, at den vejer et minimum og dermed er nem at transportere.

Det samme kan dog siges om de bedste bærebags eller standbags, som i dag findes på markedet. Disse letvægts golfbags, der kun vejer et par kilo, opfylder dermed de fleste golfspilleres krav om at have en golfbag med en absolut minimumvægt. Nogle af de bedste på markedet kommer fra Sun Mountain.

Mens en pencil bag kun har plads til driver, 3-kølle, putter, sandjern og måske yderligere 3 jern, så er der i bærebag’en plads til et fuldt golfsæt. Og fordelen ved bærebag’en er også at der findes forskellige rum med plads til ekstra golfbolde, tees, tøj samt mad og drikkelse.

Hos Golf Experten finder du en lang række bærebags i forskellige designs og farver. I vores sortiment af bærebags finder du alle de førende producenter, som Titleist, Callaway, Cleveland, Taylor Made, Mizuno, MacGregor og Sun Mountain.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på