Træningsartikler

Køb dit træningsudstyr og træningsartikler hos Golf Experten

Skal du være en dygtigere golfspiller, så skal der træning til. Nogen siger ligefrem. at jo mere man træner, jo heldigere bliver man.

Meget af den golftræning, som vi laver foregår i golfklubben, men når det er vinter, eller der måske ikke er tid til at køre i golfklubben, så kan man også træne hjemme i haven, inde i stuen eller måske endda på kontoret.

I vores webshop finder du en række forskellige produkter, som kan bruges til træning og som kan forbedre dit golfspil og sænke dit handicap.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 26

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Handy Speed Stick
  1.099,00 DKK
 2. Masters Airflow XP Bolde 6 stk
  39,00 DKK
 3. Masters Overspeed Swing Trainer
  449,00 DKK
 4. Masters Drill Stix
  99,00 DKK
 5. PuttOut puttetræner
  249,00 DKK
 6. PuttOut puttespejl
  449,00 DKK
 7. PuttOUT puttemåtte
  699,00 DKK

Varer 1-16 af 26

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Det mest populære træningsudstyr er vores chippenet og puttemåtter.

Specielt de forskellige puttemåtter er en bestseller blandt de golfspillere, der ønsker at vedligeholde puttetræningen hen over vinteren eller snige en halv times putte træning ind på kontoret. 

Med en puttemåtte kan du træne både din svingbane og øve din længdekontrol. Flere af vores puttemåtter kan endda sættes op, så der kan puttes med eller uden fald.

Desuden finder du i vores webshop også flere udgaver af et pop-up chippenet. Det kan bruges til træning hjemme i haven eller sågar inde i stuen ved brug af plasticbolde og en slagmåtte.

Hav altid en Tour stick i bag’en

Tour stick, sigtepinde eller i vores tilfælde Drill stix er alt sammen betegnelsen på det træningsredskab, som flere og flere golfspillere benytter sig af. Du har sikkert hørt din golftræner fortælle dig, at du skal bruge en sigtepind for at se om du slår bolden i den rigtige retning. Drill stix tjener flere formål. Dels bruges de som sagt som sigtelinje på rangen, så man får linet sin stance rigtigt op. Andre sætter dem i jorden for at øve, at køllen svinges på den rigtige svingbane, mens andre igen finder anvendelse af dem på puttingsgreen ved at lægge dem parallelt mod hullet og sørge for at putteren svinges korrekt.   

Masser af hjælpemidler til din golftræning

Blandt vores træningsartikler finder du også boldrør (boldopsamler) til brug på indspilsområdet. Med ClikkaTube kan du hurtigt opsamle dine træningsbolde og efter træning opbevares boldene i boldrøret. I vores webshop finder du også range tees i gummi og i forskellige højder samt udslagsmåtter til brug i haven eller om vinteren på golfbanen.

Endelig så kan du også købe tusch og udstyr til at tegne streger på din golfbold. Med et Line Me Up markeringsværktøj kan du nemt få tegnet linjer på dine golfbolde, så det er lettere at 'se' linjen på puttet. Dette værkstøj kan både benyttes på træningsbanen, men er også tilladt at bruge på golfdagen og sågar under turneringer.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på