Pitchforks, fiskestænger m.m.

Pitchforks, fiskestænger og andet golftilbehør – køb online hos Golf Experten

Se vores store udvalg af fiskestanger, pitchforks, tape til grips, scoretæller i forskellige udgaver, rensebørste til golfjern, scorekortholder og meget mere. Finder du ikke det som du søger, så skriv til os eller kig forbi en af vores butikker for en golfsnak. Måske vi alligevel kan hjælpe dig.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Faldende orden
  1. Röhnisch Glas Vandflaske
    174,30 DKK Normalpris 249,00 DKK
  2. Daphnes Headcover - Driver + FW
    249,00 DKK
  3. Golfsticker til bil
    49,00 DKK

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Fiskestang til golfbolde

Med en fiskestang i golfbag’en, som er beregnet til at fiske golfbolde op ad vandet, kan der hurtigt spares mange penge på budgettet til golfbolde. For mange golfspillere er netop golfbolde en stor post på det årlige golfbudget. Golfbolde bliver slidte, og slår man bare en lille smule skævt, så ved man godt, hvor stor risikoen er for at havne i problemer. Havner bolden i roughen, så kan den som regel findes. Værre er det når man slår sin bold i vandet.

Men skaden er ikke så stor, når man kan hive sin fiskestang med teleskoprør op ad golfbag’en og tørskoet fiske sin bold op ad vandet. Alt afhængig af model, så kan de moderne fiskestænger i dag skubbes sammen, så de ikke fylder meget i golfbag’en. De længste modeller får plads i bag’en ved siden af driveren, og i fuld udslået længde kan man uden problemer nå mellem 2 og 5 meter ud i vandet efter din golfbold.  

Her på siden finder du fiskestænger fra enten I Gotcha eller Masters. De forskellige modeller er typisk udarbejdet i rustfrit stål eller andet rustfrit materiale, og husk på at en fiskestang ikke kun er anvendelig ved vandet, men også bruges på golfbanen i krat, hvor man eller ikke kan komme ind efter golfbolden.

Pitchfork

Har du nogensinde set skiltet på første teested, hvor der står ’Husk at rette dine nedslagsmærker op’? Alle golfspillere er enige om, at det er god etikette og en god skik at oprette nedslagsmærker inde på greenen. På den måde sikre man sig, at greenoverfladen forbliver jævn. Man kan bruge forskellige værktøjer, men for at kunne gøre det ordentligt skal man helst bruge en pitchfork.

På de fleste golfbaner er det ligefrem et krav, at man har en pitchfork på sig under hele golfrunden. Spiller man golf i udlandet, hvor der er en starter på 1. tee, kan man opleve, at starteren beder alle spillere om at fremvise deres pitchfork før runden begynder.    

Se vores udvalg af pitchforks her på siden.

Golftape til grips

Grippet på dine jern og køller er den eneste reelle kontakt, som man har med sit udstyr i selve slag-øjeblikket. Derfor er det også afgørende, at grippet på køllerne ikke er slidte og glatte.

Skal du have skiftet grips, så skal du bl.a. bruge en rulle golftape, som rulles rundt omkring skaftet på dine jern og køller, inden selve grippet monteres.  

Klik her for at se vores udvalg af golftape som fås i forskellige bredder. Klik her, hvis du vil se vores udvalg af forskellige golfgrips.

Scoretæller golf

Med en scoretæller til golf får du et praktisk hjælpemiddel til at holde styr på scoren. Du tæller nemt dine slag og kan sågar få en scoretæller, hvor du kan tælle for alle 18 huller og dermed først behøver at udfylde scorekortet, når du er færdig med golfrunden. 

En scoretæller er smart at bruge på dage med regn og blæst, hvor man ellers risikerer at scorekortet bliver vådt eller ligefrem blæser væk.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på