Blog

 1. STÅ SAMMEN

  STÅ SAMMEN

  Skrevet af Golf Experten

  Da vi udsendte første udgave af vores katalog, skulle det have været startskuddet til en ny dejlig golfsæson. Alle i Golf Experten var et hundrede procent klar, og vi havde givet hinanden håndslag på at 2020-sæsonen skulle blive den bedste nogensinde. Verdens bedste kunder kunne lade sig inspirere i skarpe butikker med masser af nyheder og gode tilbud. Men så kom Corona/COVID-19 krisen buldrende og ødelagde det hele og Danmark lukkede ned…

  Golf Experten lukkede vi ikke helt ned, men det føltes sådan. Golfbanerne lukkede, alle professionelle og amatør-turneringer blev enten aflyst eller udsat og mange af vores gode leverandører måtte lukke fabrikkerne. Og selvom vores butikker fortsat havde åbent, så var de gabende tomme, og vi måtte sende kollegaer hjem på ubestemt tid. Ja, alt blev vendt på hovedet.  

  Læs mere »
 2. El-vogne er mere populære end nogensinde

  El-vogne er mere populære end nogensinde

  Skrevet af Golf Experten

  I UK spilles ca. 70 % af alle golfrunder med en el-vogn. Det procenttal er der et stykke vej til i golf-Danmark, men kigger man lidt i krystalkuglen og tendenserne på golfbanerne og i vores butikker, så har danske golfspillere bestemt også fået øjnene op for de elektroniske køretøjer.

  Priserne var engang så høje, at det kun var et fåtal forundt at erhverve sig en el-vogn. Samtidig kneb det også gevaldigt med teknikken, stabiliteten, batteriernes levetid – og ofte endte købet af el-vognen i mange reklamationer... og til tider frustrationer for køber såvel som sælger. Den tid er forbi.

  Læs mere »
 3. Skorådgivning

  Skorådgivning

  Skrevet af Golf Experten

  Golfsko! Dine fødder er nogle af de vigtigste værktøjer til en god golfrunde. Og korrekt rådgivning til valg af golfsko handler om mere end smart design og hvorvidt skoene passer til dine nye golfbukser.

  12.-13.000 skridt. I et golfland hvor de færreste kører buggy, så går danske golfspillere rigtigt mange skridt på en golfrunde. Med det ustadige danske vejr in mente, bør korrekt fodtøj være lige så vigtigt som den korrekte driver og jernsæt. Men vi danskere har en tendens til at undervurdere betydningen og ender måske ind imellem med at træffe det letteste - men måske forkerte - valg. 

  Læs mere »
 4. Golf Experten i Golfbladet

  Golf Experten i Golfbladet

  GOLF EXPERTEN: EL-KØRETØJER VINDER FREM

  Skrevet af Morten Buckhøj // Golfbladet

  Golf Expertens ejer Kim Johansen giver sit bud på hvad danske golfspillere kan se frem til på udstyrsfronten i 2020.

  Gennem 25 år har Kim Johansen solgt golfudstyr, så der skal efterhånden en hel del til at imponere ejeren af Golf Experten for alvor, når han ser sæsonens mange nyheder på verdens største golfmesse i Orlando, som han besøgte i januar.

  Læs mere »