Blog

 1. Golf Expertens nytårstale - 2020

  Golf Expertens nytårstale - 2020

  Skrevet af Golf Experten

  Sikke et år! 
  2020 bliver på rigtigt mange parametre et år, som vil blive husket mange år ud i fremtiden. Siden starten af marts måned har covid-19 for alvor ændret måden vi lever på, og det vil helt sikkert også være tilfældet i 2021. I 2020 alle har været udfordret...  - også vores alles store passion, golf. 

  Da Mette Frederiksen havde været på talerstolen onsdag d. 11. marts, havde vi alle set frem til en snarlig sæsonstart i golfbranchen. Bølgerne gik højt... 

  Læs mere »
 2. Hjemmetræning med Golf Experten

  Hjemmetræning med Golf Experten

  Skrevet af Golf Experten

  Vinteren er kommet og det betyder færre lyse timer til at spille golf og at flere baner begynder at gå i vintermode. Det afhænger selvfølgelig af vejret og hvilken vinter vi får i år. Det skal dog ikke spolere dig i at holde dit spil intakt hen over vinteren og de kolde måneder. Vi kender alle til at golf er et svært spil – de fleste af os har nok prøvet at blive en smule irriteret på golf. Den eneste måde vi kan blive bedre på, er ved at spille og træne igen og igen. Og hvem vil ikke gerne blive bedre til golf? 

  Det er klart bedst at spille og træne på banen, men når vejret og lyset er en udfordring, er der heldigvis masser af hjælpemidler som gør det nemmere at træne derhjemme. 

  Vi har derfor lavet denne blog, for at vise dig hvilke muligheder du har for at forbedre dit golf spille hjemme i stuen, haven eller hvor du har plads. Det kan være du skal bruge hjælp til svinget med mere tempo

  Læs mere »
 3. Lav svinghastighed – no problem!

  Lav svinghastighed – no problem!

  Skrevet af Morten Buckhøj // Golfbladet

  Golf Experten har succes med at anbefale XXIO til spillere, der har mistet svinghastighed. Vi prøvede en fitting.

  Flertallet af danske golfspillere er ældre end 60 år, og det er helt naturligt, at vores svinghastighed falder med alderen. Lavere svinghastighed betyder kortere slag, det betyder fladere slag og det gør det sværere at fastholde sit handicap. Når antallet af stableford-point falder, falder glæden ved spillet tilsvarende. For nogle så meget, at de helt opgiver golf.

  Læs mere »
 4. Udstyrsguide - Tøj, Sko og Småting

  Udstyrsguide - Tøj, Sko og Småting

  Sidste afsnit i vores udstyrsguide til nye golfspillere handler denne gang om tøj, sko og alle de småting der er gode at have i bag'en. Denne blog hjælpe dig ift. tøj, sko og handsker samt hvad der er godt, at have i bag'en som nybegynder.  

  TØJ

  Først og fremmest kan du sagtens spille golf i almindeligt fritidstøj. Der kan dog være klubber som har en dresscode. Det kan være meget forskelligt fra klub til klub hvad den er og hvor meget de overholder den. Oftest skal du holde dig fra hullede jeans, badeshorts, tanktops (hvis du er en mand) og arbejdstøj. Hvis du er i tvivl, kan du på de fleste klubbers hjemmeside finde information om dresscode.

  Læs mere »
 5. Udstyrsguide - Bags og Vogne

  Udstyrsguide - Bags og Vogne

  Skrevet af Golf Experten

  Næste afsnit i vores udstyrsguide til nye golfspillere handler denne gang om bags og vogne.
   Der findes mange forskellige bags og vogne, derfor skal denne blog hjælpe dig ift. hvilke tanker du skal gøre dig, inden du vælger din nye bag og vogn. 

  BAGS
  Din bag er vigtigt, det er den du skal have alt dit udstyr i som tøj, jern og køller. Her er det lige meget hvilket handicap du har eller hvor lang tid du har spillet golf. Du kan vælge mellem en bærebag og en vognbag, det er helt op til dine præferencer hvilken du er til.

  Læs mere »
 6. Udstyrsguide til nye golfspillere

  Udstyrsguide til nye golfspillere

  Skrevet af Golf Experten

  Tillykke, du har besluttet dig for at prøve kræfter med verdens bedste spil.

  Som nybegynder er der en masse nye regler og begreber at forholde sig til, og derudover har du brug for en masse udstyr. Som nybegynder kan det være svært at navigere rundt i golfens verden, da der findes massevis af forskelligt golfudstyr. Det er overvældende hvad man som ny skal tage stilling til for at kunne spille golf.

  Men inden du bliver helt forpustet, skal du læse resten af denne artikel. Vi vil gøre det lettere for dig at komme i gang med at spille golf, ved at give dig tips til at vælge det rigtige udstyr du har brug for som begynder.

  Læs mere »
 7. Golf Experten i Golfavisen

  Golf Experten i Golfavisen

  Spil altid den samme bold

  Skrevet af Jens 'Keeper' Christensen // Golfavisen

  Golfboldekspert opfordrer danskere til at fokusere mere på et bestemt boldmærke og en bestemt boldtype.

  Det er lige så vigtigt, at man spiller med den rigtige bold, som det er, at man spiller med de rigtige køller og jern. Sådan lyder det fra golfboldeksperten Michel Weedfald, chef for Herning-afdelingen af Golf Experten.

  Læs mere »
 8. Spil golf med Garmin

  Spil golf med Garmin Funktioner som gør en forskel under og efter golfrunden

  Skrevet af Garmin Golf i samarbejde med Golf Experten

  Vi har spillet golf længe; i flere hundrede år siger nogle – længere siger andre. Forskellige opfindelser har gjort spillet nemmere og hurtigere gennem årene. Men hvad kan moderne GPS-teknik tilføre en golfrunde i dag?

  Find vej uden at komme for sent
  Alarmen på mit smartwatch går i gang, og det er tid til at stå op. Mit Approach S62 golfur viser, at jeg er udhvilet,  og at min søvn har været god. Nu har jeg alle forudsætninger for en god golfdag. Mens jeg står i badet får jeg en sms, som vises på uret – mit lift er blevet forhindret og kommer ikke.  Efter et telefonopkald ændrer vi kørselsplan, så jeg tager min bil for at hente de andre spillere. Min Garmin Drive...

  Læs mere »
 9. STÅ SAMMEN

  STÅ SAMMEN

  Skrevet af Golf Experten

  Da vi udsendte første udgave af vores katalog, skulle det have været startskuddet til en ny dejlig golfsæson. Alle i Golf Experten var et hundrede procent klar, og vi havde givet hinanden håndslag på at 2020-sæsonen skulle blive den bedste nogensinde. Verdens bedste kunder kunne lade sig inspirere i skarpe butikker med masser af nyheder og gode tilbud. Men så kom Corona/COVID-19 krisen buldrende og ødelagde det hele og Danmark lukkede ned…

  Golf Experten lukkede vi ikke helt ned, men det føltes sådan. Golfbanerne lukkede, alle professionelle og amatør-turneringer blev enten aflyst eller udsat og mange af vores gode leverandører måtte lukke fabrikkerne. Og selvom vores butikker fortsat havde åbent, så var de gabende tomme, og vi måtte sende kollegaer hjem på ubestemt tid. Ja, alt blev vendt på hovedet.  

  Læs mere »
 10. El-vogne er mere populære end nogensinde

  El-vogne er mere populære end nogensinde

  Skrevet af Golf Experten

  I UK spilles ca. 70 % af alle golfrunder med en el-vogn. Det procenttal er der et stykke vej til i golf-Danmark, men kigger man lidt i krystalkuglen og tendenserne på golfbanerne og i vores butikker, så har danske golfspillere bestemt også fået øjnene op for de elektroniske køretøjer.

  Priserne var engang så høje, at det kun var et fåtal forundt at erhverve sig en el-vogn. Samtidig kneb det også gevaldigt med teknikken, stabiliteten, batteriernes levetid – og ofte endte købet af el-vognen i mange reklamationer... og til tider frustrationer for køber såvel som sælger. Den tid er forbi.

  Læs mere »
Side
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her