Bagboy T-650 Rejsecover

Varenr
2475650

Med Bagboy T-650 får du et rejsecover, der både er superpraktisk og yder maksimal beskyttelse af dit golfudstyr under rejsen. Coveret er ekstremt rummeligt, og udstyret med forstærkede hjørner, ergonomisk bærehåndtag og letkørende in-line skaterhjul, så du nemt kan komme omkring med det. Bestil det online i dag, eller køb i din lokale GOLF Experten-butik.


  • Slidstærkt cover til 10” golfbag med masser af beskyttelse
  • Rummer nemt en 48” driver uden risiko for, at den bliver bøjet
  • Praktisk lynlås hele vejen rundt, gør det nemt at komme til
  • Smarte in-line 'skaterhjul’, sørger for let rul selv med tung last
  • Forstærket i alle hjørner for ekstra beskyttelse af dit grej
  • Ergonomisk håndtag og yderlomme med plads til golfsko
599,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
Bagboy T-650 Rejsecover er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Bagboy T-650 – det ultimative rejsecover til din golfbag

Står golfrejsen for døren, er det vigtigt, at du sørger for, at dit golfudstyr er beskyttet optimalt på rejsen. For skal du have golfbaggen med på turen, kan det nemt blive en strabadserende rejse for både køller, jern og alt dit andet, livsnødvendige golftilbehør.

Her giver Bagboy T-650 masser af beskyttelse, samtidig med at det smarte rejsecover gør det nemmere at håndtere og transportere dit golfudstyr – både når du skal rundt med det i lufthavnen, på hotellet eller ud til golfbanen. Samt når det skal stuves sammen med den øvrige bagage i flyets lastrum, bagagerummet i bilen, eller hvor dit golfudstyr nu skal være på rejsen.

Der er tænkt på detaljerne. Således er rejsecoveret udstyret med en rummelig lomme på fronten. Her er der både plads til dine golfsko og lidt ekstra golftøj.

Samtidig sørger en indre kompressionsrem i rejsecoveret for at stabilisere og støtte golfbaggen under rejsen. Det mindsker risikoen for, at køller og jern kommer til skade, som sikrer, at alt sidder og ligger som det skal, når du kommer frem.

Bestil Bagboy T-650 hos GOLF Experten

Bestiller du Bagboy T-650 online i dag, kan du være rejseklar i løbet af et par dage. Kan du ikke vente så længe, kan du også købe det smarte rejsecover hos din nærmeste GOLF Experten-butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på