BagBoy T-750 Rejsecover

Varenr
2475750

Med det smarte BagBoy T-750 Rejsecover får du optimal beskyttelse af din golfbag og hele dens uvurderlige last af golfudstyr på rejsen. Top og hjørner er forstærkede for optimal beskyttelse mod slag, ligesom de smarte in-line skater-hjul giver rejsecoveret et let og behageligt rul. Rummer en golfbag på op til 10” og en kølle med maksimal længde på 48”. Perfekt til flyveturen til din næste golfrejse. Bestil online i dag, eller køb i din nærmeste GOLF Experten-butik.


  • Solid beskyttelse hele vejen rundt i toppen sikrer mod skæve køller
  • Ekstra kraftige hjørneforstærkninger øger sikkerheden for din golfbag
  • Ergonomisk håndtag gør det meget lettere at manøvrere rejsecoveret
  • Deluxe in-line skaterhjul gør det lettere at køre med din tungtlastede bag
  • Ekstra stor sko-lomme, som også har plads til dit golftøj og andet udstyr
  • Udstyrret med smarte glideskinner bagpå, så udstyr og cover ikke slides
799,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
BagBoy T-750 Rejsecover er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

BagBoy T-750 rejsecover – den sikre rejse for dit golfudstyr

Der er ikke noget værre end at komme frem til den golfbane, du altid har drømt om at spille på, bare for at opdage, at dine køller har fået et grimt knæk i toppen. Eller at din bag er blevet beskadiget under bagagehåndteringen i lufthavnen.

Med BagBoy T-750 Rejsecover får du den mest optimale beskyttelse af både lange køller og alt det andet udstyr, du har i din bag. Endda i et flot og elegant design og med letløbende skaterhjul, der gør det til en leg at transportere alt dit golfgrej.

Toppen af rejsecoveret har indbygget ekstra beskyttelse på alle fire sider, så du undgår skæve køller. Tilmed rummer rejsecoveret nemt de helt lange drivere på op til 48” i længden. Dem har mange konkurrerende produkter svært ved at få plads til i længden.

Samtidig er der en ekstra stor skolomme, hvor du sagtens kan få plads til alt muligt andet. F.eks. ekstra golftøj, en ekstra pakke af de gode golfbolde, eller hvad det nu måtte være.

Bestil BagBoy T-750 rejsecover hos GOLF Experten

Bestiller du BagBoy T-750 online i dag, går der kun et par hverdage, før du er rejseklar. Kan du ikke vente så længe, kan du også lige svinge forbi den lokale GOLF Experten-butik og hente rejsecoveret.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på