Greece Open - Presented by Golf Experten (Silkeborg)

Skrevet af Golf Experten

Torsdag d. 8. juli var der 60 spillere til start på Silkeborg Ry's Golfklubs fantastiske golfanlæg - Europa Tour-sløjfen blev serveret med ingen vind, ingen regn og med masser af sol og varme. 2. afdeling af 'Greece Open - Presented by Golf Experten' blev altså afviklet under optimale betingelser, og de næste 5 hold kvalificerede sig dermed til landsfinalen på Great Northern.

30 hold var på plads kl. 14.30 til gunstart, hvor der udover en plads til landsfinalen også var et flot præmiebord på spil. Øl, vin, gin, champagne, hotelophold, greenfee-billetter og naturligvis golfpræmier gik de bedste 8 hold på dagen. De 5 bedste kvalificerede sig til landsfinalen på Great Northern, hvor der dystes om den endelige hovedpræmie - en finalerejse til Costa Navarino. 

Vinderne:
Holdene som kvalificerede sig til Great Northern var:

Team Søren Bendix/Søren Vestergård Jensen (5) - Team Bjørn Andersen/Thomas Rendbæk (4), Team Michael Pedersen/Lars Wodschow (3), Team Jacob Klüver/Sune Værum Jensen (2) & vinderholdet Team Jon Fogh/Anders Hellum Kristensen (1). 

Vi glæder os til at se jer d. 26. august til landsfinalen på Great Northern. 

Landsfinalen på Great Northern

Når 'Greece Open - Presented by Golf Experten' besøger Great Northern, så er der tale om et fantastisk arrangement, som kan indledes med lidt let morgenmad, kort 'clinic' med nyproffesionelle Rasmus Broholt Lind og opvarming. Selve landsfinalen starter kl. 10.00 og afsluttes med drinks på terrassen, præsentation af golf i Grækenland, middag og præmieoverrækkelse. 

Med andre ord; er flot arrangement venter på ét af de absolut bedste golfanlæg i Danmark. 

3. afdeling - Simon's Golf Club

3. og sidste kvalifikationsrunde spilles på Simon's Golf Club d. 6. august. Igen er ét af de bedste anlæg valgt, når de sidste 5 hold skal findes. 

Der er fortsat pladser tilbage til dysten i det nordsjællandske - og tilmelding foregår her