SÅ KOM GOLFSÆSONEN FOR ALVOR I GANG

Golf i Danmark når hver eneste dag nye højder, og det giver fantastisk travlhed hos golfklubberne, pro’erne, leverandørerne og golf-detailbutikkerne – ja, vel sagtens alle i golfbranchen beretter om en enorm vækst i interesse, efterspørgsel og besøgende.

Og var man på besøg i én af de 130 golfklubber som deltog i Golfens Dag søndag d. 25. april, vil man hurtigt have erfaret at interessen for golf bestemt er tilstede. Måske mere end nogensinde. Tendenserne fra 2020 fortsætter altså ind i 2021, og det giver masser af aktivitet overalt i branchen. Og selvom det giver nogle udfordringer og små-frustrationer rundt omkring, så er det vigtigt at notere sig, at det er en positiv tendens.

Golf er for alle – og alle nye spillere og medlemmer er vigtige og meget velkomne.

Det er vigtigt at holde fast i ovenstående sætning. Også når du venter bag en 4-bold af lutter begyndere. Frustrationerne over manglende teetider, langsomt spil, mindre plads på driving range m.m. må ikke tage overhånd. Vi skal alle huske på at for bare 1,5 år siden var overskrifterne helt anderledes: medlemsflugt, klubber i knæ og enkelte hæderkronede baner/klubber måtte helt lukke ned. Det eksisterende golf-boom er godt for alle i branchen og for alle golfspillere - og så må rutinerede medlemmer have lidt ekstra tålmodighed med og forståelse for at nye og mere uprøvede spillere også skal have plads.  

Golf er socialt, hyggeligt og kan samtidig spilles med afstand. Golf kan også være yderst konkurrencebetonet og frustrerende – men ligegyldigt hvilken indgangsvinkel du har til spillet, så er det kraftigt vanedannende. For selvom du har ’shanket’ den rundt på 17 huller, så husker du mest af alt det snorlige drive på 18., det efterfølgende indspil og 2-meters puttet lige midt i hullet. Og det giver mod på mere.

Det korte spil

Mange golfspillere fokuserer rigtigt meget på længde, velvidende om at et godt langt drive midt i banen ikke hjælper, hvis det korte spil ikke er på plads. Og det er vigtigt at understrege til alle de nye golfspillere rundt omkring.

I vores juni katalog har vi taget størsteparten af alt det langslående ud, og præsenterer i stedet vores brede sortiment af puttere og wedges. Måske finder du inspiration til nyt til bag’en, som måske endda kan hjælpe dig til endnu flere point næste gang du skal på banen. Du kan se kataloget her

Greece Open – Presented by Golf Experten

Har du fået godt styr på dit korte spil, så kan du og en makker måske vinde en plads til landsfinalen på Great Northern, når der spilles indledende runder i vores turnering ’Greece Open – Presented by Golf Experten’ på nogle af Danmarks bedste golfbaner. Turneringen afholdes i samarbejde med GolfersGlobe og Det Nationale Græske Turistkontor.

Indledende runder afholdes på Marbæk-banen i Esbjerg og de 2 tidligere European Tour-baner i Silkeborg Ry og Simons. Deltagerpris inkluderer greenfee, mad & et fantastisk flot præmiebord, hvor du udover golfudstyr/tøj kan vinde præmier fra blandt andet Thornæs Destilleri ,Comfort Hotel Vesterbro, Piper-Heidsieck. Der er masser af gode oplevelser undervejs til landsfinalen på Great Northern, hvor der skal dystes om en tur til luksuriøse Costa Navarino.

Du kan tilmelde 2-personers holdet her

 

Håber I vil tage godt imod vores nyeste tiltag, vores juni-katalog og at I alle vil få en fremragende golfsæson.

På gensyn hos Golf Experten: Vi skaber succes for dig og dit golfspil!