Titleist T-series

Hvert slag tæller og det ved Titleist, derfor laver de jern som du kan stole på, uanset om du står på hul 18 i en drabelig match mod din makker eller spiller mod de bedste i verden. Det er et jern til alle uanset hvilket niveau du spiller på.

Velkommen til den nyeste udgave af deres T-series jern.

 

For at skabe de bedste jern til alle slags golfspillere, skal Titleist forstå hvilket aspekt hvert niveau har brug for. Det har de gjort i samarbejde med nogle af de bedste spillere og ball strikers i verden og dedikerede amatører. Det har resulteret i at Titleist har kigget på kontrol, længde, boldflugt, tilgivelse, udseende, lyd og følelse for hvert jern i den nye serie. Alt sammen for at producere jern der kan få dig til at spille det bedste golf og jern du kan stole på i enhver situation.

De nye T-series jern kommer i – T100, T150, T200 og T350. De er alle designet til at leverer enestående følelse, fremragende interaktion med græsset og har en tour inspireret form. De er især maksimeret til at performe højt på tre faktorer som længdekontrol, spredning og nedsalgsvinkel.

 

T100 – Moderne tour jern

T100 er for den bedre spiller som leder efter præcis kontrol og fantastisk følelse. T100 er valgt af flere professionelle spillere end noget andet jern i verden. Det nye T100 jern er blevet designet med en smedet dual-cavity konstruktion som hjælper med at leverer en endnu mere solid følelse ved impact. Dertil kommer også en nyt præcisions fræset slagflade, som hjælper med konsistent kontakt og forbedret kontrol. Der er brugt D18 tungsten – det går igen i hele serien – for at få en endnu mere præcis placering af tyngdepunktet. Noget nyt er hvordan input fra tour spillere og Vokey design grind eksperter, har været med til at forbedre T100 variable bounce sål. Det har givet et resultat af et jern som kommer hurtigere og nemmer gennem græsset.

 

 

T150 – Hurtig tour jern

T150 er stadig et tour jern, som er bygget på samme base som T100, men T150kommer med mere fart, længde og lidt mere tilgivelse end T100. De er bygget med 2° stærkere loft end T100. T150 har fået en mere selvtillidsskabende form og fået lidt mere tilgivelse. En forbedret Muscle Channel er med til at skabe en mere solid følelse. D18 tungsten er blevet strategisk placeret for et præcist tyngdepunkt og højere MOI samt launch. T150 har også fået forbedringer til den Variable Bounce sål, så du får mindre modstand i græsset.

 

 

T200 – Players distance jern

For spillere der gerne vil have længde og tilgivelse uden at gå på kompromis med udseende, følelse, boldflugt og stopkraft. T200 har fået en ordentlig overhaling for at få en forbedret og fremragende følelse. Det er sket med et komplet nydesign af den indre struktur med et mere stabilt chassis, en forbedret Max Impact Teknologi som sidder tættere på dual taper slagfladen hvilket giver tour niveau følelse. Præcis som de andre jern, bliver tungsten udnyttet til at skabe mere tilgivelse og bedre launch i alle jern. Den Variable Bounce sål gør at interaktionen med græsset aldrig har været bedre.

 

 

T350 – Ultimativ game improvemnt jern

T350 er til spillere som søger høj launch, masser af længde og tilgivelse du kan stole på. Høj, lang og tilgivende. Titleist kalder T350 for det bedste game improvement jern de nogensinde har lavet. Den nye hollow body konstruktion er inspireret af T200, for at give maksimal hastighed og tilgivelse takket være forbedret Max Impact teknologi og tungsten vægte. Du får samtidig en fremragende følelse, som sjældent er set i et game improvement sæt. De samme teknologier går igen i hele serien og T350 nyder også godt af den variable bounce sål, for forbedret interaktion med gærsset. Det har aldrig føles bedre og set bedre ud at spille med et sæt game improvement jern.

 

 

Du kan allerede nu finde de nye jern i vores butikker og i vores fitting rum. Kom forbi og prøv hvorfor Titleist er et af de mest spillede mærker blandet tourspillere. Det er som sagt noget til enhver uanset hvilket niveau du spiller.

 

Du finder alle vores jern fra den nye T-seires lige her – https://www.golfexperten.dk/titleist-t-serie