Big Max

Big Max blev grundlagt i 1994 og har igennem mere end 20 år været Europas førende udstyrsproducent af golfvogne.

Siden starten af 1990’erne har den tyske udstyrsproducent revolutioneret markedet for golfvogne, og Big Max har igennem de seneste 10 år vundet utallige priser for deres banebrydende design og innovation. Kvaliteten er i dag så høj, at der på enkelte produkter gives helt op til 5 års garanti, hvilket er et særsyn indenfor golfverdenen.

Golf Experten lagerfører et stort udvalg af produkter fra Big Max. I vores webshop findes golfvogne, golfbags, både bærebags (standbags) og vognbags samt rejsecover. Golfudstyret passer både til damer og herrer, og kan med fordel bruges både af nybegyndere og mere erfarne golfspillere, som alle sætter pris på god gedigen kvalitet. 

Læs mere om Big Max under produkterne.

Big Max

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 17-26 af 26

Side

Vis pr. side

Stigende orden
  1. Big Max Silencio Dri Lite vognbag
    1.349,25 DKK Normalpris 1.799,00 DKK

Varer 17-26 af 26

Side

Vis pr. side

Stigende orden

I vores sortiment findes bl.a. Big Max Autofold FF, der har vundet prisen ved den prestigefyldte prisuddeling, Golf Digest Editor’s Choice award. Prisen blev tildelt til Big Max for at have designet en letvægtsgolfvogn, som er stabil i selv kuperede områder på golfbanen. 

Golfvognen har desuden punkterfrie dæk og ved hjælp af den særlige ’Fold Flat’ teknologi fylder den kompakte golfvogn et absolut minimum, når den er foldet sammen. Det gør det muligt at have både golfvogn og golfbag selv i biler, som ikke har det største bagagerum. 

På tilbehørssiden finder du paraplyholder, regncover, holder til vandflaske og håndvarmere, der holder hænderne varme på kolde dage.

Køb den prisvindende golfvogn inkl. ekstra tilbehør online i vores webshop eller besøg os i en af vores 8 butikker, hvor vi kan rådgive dig, så du får købt den rigtige golfvogn, som passer bedst til dig og dine behov.

Viser butikker tættest på