Evnroll

'The sweetest face in golf' – Putterne fra Evnroll har taget golfverdenen med storm. Ikke fordi at pro'erne på diverse tours er betalt for at spille med mærket, for Evnroll sponsorerer ingen tourspillere, men ganske enkelt fordi, at putterne fra Evnroll ofte ender 'best in test'. 

Putterne har flere gange sluttet bedst i test af ’Most Wanted Blade’ og ’Most Wanted Mallet’ putter.

Så sent som i 2020 vandt EVNROLL’S ER2B putteren for anden gang titlen som ’Most Wanted Blade Putter’ i en test foretaget af MyGolfSpy. Læs mere om EVNROLL under produkterne.

Evnroll

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

5 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Evnroll ER2 Black
  3.499,00 DKK
 2. Evnroll ER10
  3.599,00 DKK
 3. Evnroll ER5 sort
  3.699,00 DKK
 4. Evnroll ER2 V-series
  3.499,00 DKK
 5. Evnroll ER5
  3.099,00 DKK

5 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Guerin Rife og Stephen Riley startede Evnroll i 2015. Det er to særdeles erfarne herrer med tilsammen 50 års erfaring indenfor golfverdenen.

Chefdesigner Guerin Rife har brugt 25 år af sit liv på at designe golf puttere, og er blandt andet manden bag 40 forskellige designs, som har vundet over 100 professionelle golfturneringer på de store tours.  

Ved hjælp af ny revolutionerende teknologi introducerede Evnroll i 2015 en serie af puttere, der havde et større sweetspot og en unik struktur på slagfladen eller det som kaldes for rillerne eller grooves.

Da putterne kom på markedet, var der ikke tale om en videreudvikling af eksisterende modeller. Der var derimod tale om en total forandring. En revolution indenfor golfverdenen på niveau med den der skete, da driverskaftet af træ eller stål blev erstattet af titanium.

Redaktører og golfjournalister på de store internationale golfmedier stod i kø for at teste og lovprise de nye puttere, og Evnroll kom altså til at sætte helt nye standarder for, hvordan en putter skulle performe.

I dag gør Evnroll på greenen, hvad titanium-skaftet gjorde for golfspilleren på teestedet. Den særlige ’Sweet Face Technology’ gør, at længden stort set altid bliver den samme, selvom bolden ikke træffes i midten af slagfladen. 

Dermed skiller Evnroll sig for alvor ud fra mængden. På de fleste andre puttere vil længden på de enkelte putts nemlig variere alt afhængig af om bolden rammes i midten, i hælen eller i tåen af slagfladen. Men altså ikke på en Evnroll putter, der har et af de mest konstante rul, som man finder blandt alle puttere på markedet.   

Vil du forbedre dit spil og sænke totalscoren, så skal du måske overveje en putter fra Evnroll.

Putterne fra Evnroll fås både som en Blade-putter samt en Mallet-putter i flere varianter, herunder en særlig ’Spider-model’.

Golf Experten er den første butik i Danmark, der forhandler Evnroll online! De forskellige udgaver af Evnroll findes også i vores landsdækkende butikker. Kig forbi og prøv din nye Evnroll putter.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på