Callaway Chrome Soft X

Varenr
151018002

 Callaway Chrome Soft X er en 4-lags golfbold som kombinerer verdens stærkeste materiale, graphene, med en ekstra stor og blød kerne, samt en hurtigere inderkappe og en relativ blød skal. Det giver hurtigere højde på bolden, bedre kraftoverførsel i slaget og mindre spin på køller og lange jern. Det betyder større længde og bedre retningskontrol. Samtidig øges spin på de korte jern, så du får større boldkontrol. Bestil i dag, og få en meget bedre golfrunde.

  • Hurtigere bolde og mere højde giver dig endnu større længde
  • Mindre spin på køller og jern giver bedre retning på udslag
  • Giver dog lidt mere spin på udslaget end Chrome Soft-bolden
  • Mere spin og stopeffekt på korte jern gavner dit korte spil
  • Ekstrem blød boldfornemmelse giver mere kontrol med bolden
  • Mere tilgivende over for slag, der ikke rammer 100 % rigtigt
     

4 for 3 – placer 4 kasser bolde i kurven, betal for 3. Rabatten udregnes automatisk. 

 

379,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager

Callaway Chrome Soft X – et teknologisk vidunder

Callaways overlegne udviklingsafdeling beviser med Callaway Chrome Soft X endnu en gang, at de hører til blandt de mest kompetente, innovative og nytænkende producenter af golfbolde.

Hemmeligheden ved Chrome Soft X er, at den store, bløde kerne er omsluttet af graphene, et carbon-baseret materiale, der er ekstra tyndt, ekstra let og ekstremt fleksibel. Samtidig er det 200 gange stærkere end stål, og derfor et af de stærkeste materialer, vi kender.

Ved at lægge det stærke materiale omkring boldens bløde gerne, har Callaway kunnet øge kernens rumfang, så den udgør hele 80 % af golfbolden. Læg dertil en ”hurtig” inderkappe og en relativ blød skal, og du har en golfbold, der kan udrette mirakler.

Chrome Soft X er dog ikke en decideret begynderbold. For i modsætning til Callaway Chrome Soft, kan du godt give Chrome Soft X lidt mere spin i udslaget med køller og lange jern. Derved kan du arbejde lidt mere med regningen end med Chrome Soft.

Køb Callaway Chrome Soft X hos GOLF Experten

Så ligger du i mellemsegmentet med et handicap på mellem 20 og 54, er dette bolden for dig. Den hjælper dig stadig, når du slår en skævert, men kan samtidig styre retningen lidt mere i udslaget.

Bestil i dag her på webshoppen, eller køb med det samme i din lokale GOLF Experten-butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på