Callaway Rogue Hybrid

Varenr
150818001

Callaway Rogue Hybrid er ikke mindre end en genial, langtslående hybridkølle fra Callaway. Samtidig er det den første hybridkølle, der udnytter Callaways revolutionerende Jailbreak-teknologi. Den overfører maksimal kraft til bolden i slaget, og forstærker effekten af dit sving. Køb den i dag, og få nogle mere alsidige køller i din golfbag.


  • Hybrid-teknologi gør det muligt at bruge køllen som et langt jern på fairway
  • Jailbreak-teknologi returnerer mere energi til bolden på kontakttidspunktet
  • Såkaldt Face Cup-teknologi lægger endnu flere meter til dit slag
  • Hyper Steel og Triaxial carbon med sænket tyngdepunkt giver maksimal effekt


Lagerstatus: Ikke på lager

Callaway Rogue Hybrid – erstatningen for de lange jern

En hybridkølle mikser de bedste egenskaber fra stål og kulstof, og giver dig en kølle, der er en genial erstatning for de lange jern i din golfbag. Hybridkøllerne kan dog også bruges til udslag fra teestedet. Specielt på de korte par 3-huller, hvor du – alt efter handicap – ofte vil være i stand til at slå bolden direkte op på green.

I Callaway Rogue Hybrid forstærkes effekten af hybrid-teknologien af Callaways såkaldte Jailbreak-opbygning af køllehovedet. Den består af nogle ”tremmer”, der er placeret på hælen og tåen indvendigt i køllehovedet. Det får køllehovedet til at virke som en trampolin. Derved overføres slagenergien fra mødet med golfbolden retur til bolden, inden den har sluppet kontakten med køllehovedet.

Det giver ekstra længde på dit slag.

Samtidig gør det lave tyngdepunkt på køllehovedet hybrid-køllen meget mere overbærende for fejlslag, samt giver ekstra højde og minimalt spin på dit slag.

Bestil den geniale Callaway Rouge Hybrid online i dag. Eller køb den i din nærmeste Golf Experten-butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på