Cobra King Oversize 6 stk. stål

Varenr
0806912884

 

 

  • Større Sweet Spot
  • Mere tilgivelse
  • Lavere Center Gravity
  • Tyndere stål
  • Ny Groove struktur
  • Mere længde
Lagerstatus: Ikke på lager
Cobra Golf originale Oversize jernsæt blev hurtigt det mest solgte golfsæt for få år tilbage, og nu er de kommet med en opgradering. Ny teknologi sammenlagt med nyt design, giver Cobra King Oversize jernsæt et af de største Sweet Spot til dato.
Egenskaber: Nyt design har givet jernet 12% større Sweet Spot i forhold til deres Cobra's F6 model i midt-jernene, 7% større i lange jern og 5% i wedges. Ved at give golfjernet et fuldt 'Hallow' body, resulterer det i et generelt tungere jern hvor Center Gravity er blevet lavere end tidligere. Slagfladen samt sålen er blevet tyndere, ved at bruge stærkt 17-4 rustfrit stål. Hele jernsættet har fået en CNC forarbejdelse, for at forbedre Groove strukturen.
Fordele: Et større Sweet Spot er med til at give mere tilgivelse, hvis man har en tendens til ramme golfbolden i hælen eller tåen. Rammer man den i bunden af køllehovedet, vil vægten i bunden og den lave Center Gravity, hjælpe med at få golfbolden op i luften. Når slagfalden og sålen er tyndere end de tidligere Oversized modeller, er for at give mere fart i køllen, som i sidste ende vil give mere længde. Ny Groove struktur vil give dig en bedre kontrol, som gør du er mere i stand til angribe pindene.
Udbytte: Cobra King Oversize er et fremragende golfjern der er med til at forbedre dit golfspil, ved at give dig mere tilgivelse, højere boldflugt, kontrol og ikke mindst mere længde.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på