Dame - Forår & Sommer

Se vores store udvalg af forårs- og sommer golftøj til damer

Klæd dig moderigtigt og stilfuldt med golftøj fra Golf Experten. Golftøjet i vores sortiment til damer fås både i de klassiske snit og i modeller med smarte, trendy detaljer. Så skal du bruge et par nye sporty dame golfpolo’er, et par shorts, en ny nederdel eller måske et par nye golfbukser, så finder du i vores webshop masser af gode tilbud på golftøj i høj kvalitet.

Vi fører nogle af de bedste og mest populære mærker indenfor golfmode, heriblandt Abacus, Daily Sport, Galvin Green, J. Lindeberg og Röhnisch.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 238

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Daily Sports Lyric city short 62cm
  799,00 DKK
 2. Röhnisch Comfort STR Nederdel
  349,50 DKK Normalpris 699,00 DKK
 3. FootJoy ProDry Lightweight Ankelstrømper - Dame
  79,00 DKK
 4. FootJoy ProDry Lightweght Crew - Dame
  89,00 DKK
 5. Puma Evoknit Polo Dame
  299,00 DKK Normalpris 599,00 DKK
 6. Puma PWRWarm reversible vest
  499,50 DKK Normalpris 999,00 DKK
 7. Daily Sports Miracle Shorts 47 cm
  374,50 DKK Normalpris 749,00 DKK
 8. Daily Sports Miracle shorts 62cm - Dame
  374,50 DKK Normalpris 749,00 DKK
 9. Daily Sports Magic skort (52 cm) - Dame
  799,00 DKK
 10. Daily Sports Magic shorts (56 cm) - Dame
  699,00 DKK
 11. Daily Sports Moa skort (45 cm) - Dame
  524,30 DKK Normalpris 749,00 DKK
 12. Under Armour Threadborne Buks
  374,50 DKK Normalpris 749,00 DKK
 13. Lexton Links Roseberry Polo - Dame
  149,50 DKK Normalpris 299,00 DKK
 14. Lexton Links Alma vind vest - Dame
  199,50 DKK Normalpris 399,00 DKK
 15. Abacus Arvika vest - Dame
  174,50 DKK Normalpris 349,00 DKK
 16. J. Lindeberg Dena TX Polo u/ærme
  349,00 DKK Normalpris 499,00 DKK

Varer 1-16 af 238

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Golfpoloer, shorts og nederdele

Golf er en udendørs sport, hvor der stilles store krav til beklædningen.

Hos Golf Experten har vi stort udvalg af golfpoloer, både ærmeløse og med korte ærmer. En moderne polo fokuserer dog ikke udelukkende på at have det rigtige snit og den rigtige pasform. Det er også vigtigt, at poloen er lavet i svedtransporterende materialer, der holder kroppen tør og ikke efterlader svedskjolder.

Brugen af polyester gør samtidig, at poloen er ultra let og behagelig at have på. Designet er både elegant og stilfuldt, så det lever op til den moderne kvindes krav. Det skal føles behageligt på golfbanen og samtidig tage sig godt ud på terrassen eller i klubhuset. 

Er du på udkig efter et par shorts, en ny nederdel eller skort til de varme sommerdage, så kan du i vores webshop vælge mellem et stort udvalg fra mærker som Röhnisch, Nike og Abacus. Vores sortiment dækker ethvert behov og enhver smag uanset farve eller mønstre.

Fællesnævneren for alle vores produkter er, at de alle har en god pasform og en varierende længde, som gør, at der er noget for enhver smag.

Golfbukser

Når du handler online hos Golf Experten, så finder du også et stort udvalg af smarte og elegante golfbukser til kvinder. Du kan både vælge mellem lange eller trekvart lange golfbukser, og de fleste modeller er tætsiddende og selvfølgelig med en god pasform.

Et par golfbukser skal også have en god komfort, så man kan bevæge sig frit på golfbanen og det føles komfortabelt. Derfor finder du også golfbukser med forskelligt snit og som er lavet firevejsstræk, så det altid føles behageligt at have på. Et par golfbukser er i dag ofte lavet i materialer, som er både vind- og vandafvisende. Samtidig er polyester-materialerne hurtigtørrende, så skulle man være uheldig at blive ramt af en regnbyge, så tørrer bukserne efterfølgende i løbet af kort tid, så man slipper for at gå rundt og være våd og kold i mange timer på golfbanen.   

Kender du din størrelse, så er du kun et par klik fra at få dig et par nye golfbukser, men er du i tvivl om størrelse og pasform, så kig forbi en af vores butikker, hvor du altid finder et stort udvalg af golfbukser til damer.

Vindstoppere, veste, pullover og sweatre

Det danske vejr kan være uforudsigeligt, og selvom vi altid drømmer om lange, varme somre, hvor den eneste påklædning, der er nødvendig, er en nederdel eller skort og en ærmeløs polo, så er virkeligheden ofte en helt anden.

Derfor har vi samlet et bredt udvalg af blandt andet vindstoppere, veste, pullover og sweatre, der kan bruges både forår, sommer og efterår. Alle produkter fås i et smart, individuelt design og med en professionel forarbejdning.

Vælg mærke eller kategori i venstre side og begynd at handle online på Golfexperten.dk.

Husk at du helt gratis kan returnere alle købte varer indenfor 14 dage.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på