Dame - Handsker

Se vores store udvalg af golfhandsker og vinterluffer til damer

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af golfhandsker til kvinder. Slidstærke kvalitetshandsker fra mærker som Footjoy, Galvin Green og Daily Sport. Til kvinder laves der naturligvis specielle golfhandsker. Størrelserne er typisk nogle andre end til mænd, men frem for alt, så er der lidt mere kulør på handskerne. 

I vores webshop findes der golfhandsker både til højre- og venstrehåndsspillere. Størsteparten af alle golfspillere er højrehåndsspillere og bærer derfor handsken på venstre hånd – den hånd som holder længst oppe på grippet.


Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 24

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Ping Luffer - Dame
  299,00 DKK
 2. Galvin Green Lewis vinterhandsker - Dame
  349,00 DKK
 3. Röhnisch Pile luffer - Dame
  249,00 DKK
 4. Titleist Players handske - Dame (Til venstre hånd)
  219,00 DKK
 5. FootJoy HyperFLX handske - Dame (til venstrehånd)
  189,00 DKK
 6. Daily Sports Alina luffer - Dame
  299,00 DKK
 7. Zoom Sun Style handske - Dame
  149,00 DKK
 8. Ecco golfhandske - Dame
  Speciel pris 99,00 DKK Normalpris 199,00 DKK
 9. FootJoy GTXtreme golfhandske - Dame (til højre hånd)
  149,00 DKK
 10. Wilson Vinterhandsker par - Dame
  199,00 DKK
 11. Wilson Feel Plus - Dame (til venstre hånd)
  99,00 DKK
 12. FootJoy Contour FLX handske - Dame (til venstre hånd)
  169,00 DKK
 13. FootJoy PRO FLX - Dame (til venstre hånd)
  99,00 DKK Normalpris 189,00 DKK
 14. FootJoy GTXtreme golfhandske - Dame (til venstre hånd)
  149,00 DKK
 15. FootJoy Raingrip golfhandske Par - Dame
  219,00 DKK
 16. FootJoy RAINGRIP golfhandske - Dame (til venstre hånd)
  129,00 DKK

Varer 1-16 af 24

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Golfhandsker

Golfhandsken er faktisk langt vigtigere end de fleste golfspillere går og tror. Det handler nemlig både om feeling og om det perfekt grip, og når du skal vælge golfhandske, er der derfor flere forhold at tage hensyn til.

De bedste golfhandsker er dem, som de kvindelige professionelle golfspillere også bruger. Handskerne er fremstillet i enten kænguruskind eller Cabretta læder. Kvaliteten er tynd og blød, hvilket giver den ultimative pasform og den optimale feeling. Disse handsker er yderst lækre at spille med. Man skal bare være opmærksom på, at de tynde skindhandsker ikke er lige så holdbare som de lidt tykkere handsker, der er fremstillet af kunstlæder og andre syntetiske materialer. Men vil man have den optimale feeling, så skal man bare være indstillet på, at prisen er lidt højere, og at golfhandsken skal udskiftes lidt oftere.  

Har man valgt at anskaffe sig en af de lækre læder- eller skindhandsker, så må de for alt i verden hverken lægges til tørre i solen eller på en radiator, hvis de har været våde. Det vil udtørre skindet og ødelægge handsken. Som et lille ekstra tip, så kan det være en fordel at opbevare golfhandsken i en lufttæt pose, når den ikke er i brug, da det er med til at holde handsken blød og smidig. 

Både rent pris- og kvalitetsmæssigt finder man i kategorien lige under de dyreste handsker, golfhandsker, som er fremstillet af læder i kombination med forskellige kunststofmaterialer. De er billigere at fremstille og holder faktisk længere. Til trods for at man ikke opnår helt den samme lækre følelse, når man har handsken på, så er disse handsker blandt de mest solgte på markedet.

Når der er valgt model, mærke og eventuelt farve, så handler det afslutningsvist om at finde størrelsen, som passer. Handsken skal slutte tæt omkring din hånd, og det skal føles naturligt og behageligt at have den på. Den må hverken være for stor eller lille, men husk på, at handsken udvider sig, når den har været brugt nogle gange.

Leder du efter en regnvejrshandske, så findes der bl.a. FootJoy RainGrip i vores sortiment.

Endelig så findes der i webshoppen også All-Weather handsker, som kan bruges i al slags vejr. Dog skal man være opmærksom på, at disse handsker ikke er helt så effektive i regnvejr som en decideret regnvejrshandske. Men handsken klarer let en mindre regnbyge og tørrer hurtigt efterfølgende. Og så er der endelig den fordel, at du ved at bruge en All-Weather handske ikke har behov for at have flere forskellige handsker i golfbag’en.

Vinterhandsker og luffer

Der er ikke noget værre på en iskold efterårs- eller vinterdag, når man ikke kan holde varmen på golfbanen og hænderne og fingrene er stive og følelsesløse. Derfor tilbyder vi i vores sortiment af golfhandsker til kvinder også et udvalg af vinterhandsker og vinterluffer.

Med et par oversize luffer fra enten Ping eller Daily Sport kan man holde hænderne varme mellem slagene. Man behøver ikke engang at tage golfhandsken af for at kunne få vinterhandskerne på. Lufferne er fremstillet i vind- og vandafvisende materialer. Samtidig er de typisk foret indvendig med fleece for at holde på varmen. Vinterhandsker sælges oftest som et sæt, så begge hænder holdes varme.   

Har man en Clickgear golfvogn, så finder man i webshoppen også de særlige Clickgear-vinterluffer, der monteres direkte på golfvognen, så du blot skal stikke hænderne ind og få varmen, mens vognen skubbes frem mod greenen eller næste tee.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på