Dame - Regn & Vind

Se vores store udvalg af regntøj og vindtætte jakkert til damer

Leder du efter et nyt sæt golf regntøj eller en golfregnjakke til damer, så kan du her på siden finde moderigtige, funktionelle regnsæt, der holder regnen på afstand under hele golfrunden.

Hos Golf Experten fører vi nogle af markedets bedste regnjakker og regnbukser fra populære mærker som Abacus, Galvin Green og Röhnisch. Vi har valgt nogle mærker ud, som laver regnjakker og regntøj til damer med det rigtige snit og den rigtige pasform, så tøjet også kan bruges andre steder end på golfbanen.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 86

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Nike Therma-Fit Repel vest - Dame
  779,00 DKK
 2. Daily Sports Amedine pullover - Dame
  899,00 DKK
 3. Daily Sports Karat jakke - Dame
  999,00 DKK
 4. Daily Sports Silja vest - Dame
  1.299,00 DKK
 5. Daily Sports Marlee jakke - Dame
  799,00 DKK
 6. Daily Sports Silja jakke - Dame
  999,00 DKK
 7. Daily Sports Jaclyn Padded vest - Dame
  1.199,00 DKK
 8. Daily Sports Leonya Long Sleeve polo - Dame
  749,00 DKK
 9. Daily Sports Honey half neck - Dame
  749,00 DKK
 10. Daily Sports Irene buks 34" - Dame
  1.099,00 DKK
 11. Röhnisch Brooke midlayer - Dame
  699,00 DKK
 12. Daily Sports Maddy buks 32" - Dame
  999,00 DKK
 13. Abacus Links vinterbuks - Dame
  999,00 DKK
 14. Under Armour CGI Storm LS Mock baselayer - Dame
  549,00 DKK
 15. Callaway Primaloft Quilted jakke - Dame
  1.049,00 DKK
 16. Callaway Primaloft Quilted vest - Dame
  849,00 DKK

Varer 1-16 af 86

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Ordsproget om, at der ikke findes noget, der hedder dårligt vejr, men kun forkert påklædning ser ud til at passe, når man ser, hvordan producenterne i dag fremstiller golftøj. Det gælder både regntøj, windbreaker, og alle de inderste og mellemste lag, som giver brugeren en komfortabel følelse og samtidig sikrer, at man har fuld bevægelsesfrihed gennem golfsvinget. 

Jakker og windbreakere

Skal garderoben udvides med en ny overgangs- eller softshell jakke eller måske en moderigtig golf vest til de kølige, blæsende dage, så finder du i vores webshop et bredt udvalg af smart og praktisk golf- og funktionstøj til damer. Golftøj, som er behageligt at bære og nemt at bevæge sig i.

I vores sortiment finder du også tynde windbreakere med enten korte eller lange ærmer. De vejer næsten ingenting og er blødere og mere behagelige at have på end en traditionel golfregnjakke. Samtidig kan de fleste windstoppere klare en mindre regnbyge.

De inderste beklædningsdele

Som aktiv golfspiller, der vil spille i alle slags vejrforhold, er funktionalitet og bevægelsesfrihed vigtige parametre. I vores sortiment af praktisk golftøj finder du også tøj til den inderste del af kroppen. De moderne baselayer og midlayer, er fremstillet ud fra ”multi-layer konceptet”, hvor det handler om at iklæde sig flere tynde lag for at sikre optimal komfort og bevægelsesfrihed. En baselayer eller midlayer fås i tynde syntetiske stretch-materialer, der ikke suger fugt, men som har en god varmeevne og samtidig virker ventilerende. På den måde er man sikker på, at man inderst på kroppen har den perfekte kropstemperatur både under varme, fugtige forhold og når det er koldt.

Regntøj

I vores webshop finder du også et stort udvalg af high performance regntøj. Fælles for de fleste mærker er, at både regnjakker og regnbukser er fremstillet i lette åndbare materialer, der gør det behageligt at have på. Også selvom golfrunden skulle byde på ’heldagsregn’, så man skal have regntøjet på i 4-5 timer.

De vandtætte materialer har en særlig membran, der forhindrer vand i at trænge igennem. Men samtidig er det stadig muligt for kroppen at ånde, så sved og fugt kan blive transporteret væk. De bedste regnsæt er i dag fremstillet med vandtætte lynlåse og svejsede eller tapede sømme, og på den måde er du sikret en komfortabel oplevelse fra 1. tee til 18. green, selv når det er vådt og blæsende.

Alle vores regnjakker, regnbukser, overgangsjakker, softshell jakker, cardigan, windbreaker, dunveste og pullovers til damer kan købes i vores webshop, men vil du gerne være helt sikker på størrelse og pasform, så besøg en af vores butikker, hvor vi står klar med råd og vejledning og kan hjælpe dig med at finde dit nye regnsæt eller anden form for beklædning.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på