Herre - Forår & Sommer

Se vores store udvalg af forårs- og sommer golftøj til herrer

Skal du bruge et par nye herrer golf polo’er, et par shorts, golf- eller sportstrømper eller måske et par nye golfbukser, så finder du i vores webshop masser af gode tilbud.

Vi fører nogle af de bedste og mest populære mærker på markedet som Nike, Abacus, Galvin Green, J. Lindeberg, Puma og Under Armour.

Så hvis du vil klæde dig som Tiger Woods, Rory Mcllroy, Rickie Fowler eller Jordan Spieth, så finder du masser af inspiration hos Golf Experten.  

 

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 208

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Under Armour Vanish 1Up Polo
  649,00 DKK
 2. Nike Victory Striped polo
  449,00 DKK
 3. Nike TW Speed Blade Polo
  699,00 DKK
 4. Nike The Nike Golf Polo
  499,00 DKK
 5. Nike Dri-fit Player Polo
  649,00 DKK
 6. Under Armour Performance LS Polo
  499,00 DKK
 7. Under Armour Iso-Chill Chest Polo
  649,00 DKK
 8. Galvin Green Mike Polo
  699,00 DKK
 9. Galvin Green Morris Polo
  699,00 DKK
 10. Galvin Green Mason Polo
  699,00 DKK
 11. Nike Tiger Woods Mock-Neck Dri-FIT Polo
  599,00 DKK
 12. J. Lindeberg Mathis Sweater
  1.899,00 DKK
 13. Abacus Ringer bukser
  699,00 DKK
 14. Abacus Ringer shorts
  599,00 DKK
 15. Abacus Yale longsleeve
  449,00 DKK
 16. Abacus Bulger polo
  449,00 DKK

Varer 1-16 af 208

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Golfpoloer og shorts

I vores webshop finder du et stort udvalg af golfpoloer. De fleste poloer på markedet har i dag svedtransporterende egenskaber. De indeholder typisk polyester, som gør dem ultra lette og behagelige at have på. De syntetiske materialer er vind- og vandafvisende og gør at poloen føles behagelig at have på selv på varme, danske sommerdage eller på udenlandsrejsen, hvor temperaturen er højere end man er vant til.

Mange af polo’erne er fugtregulerende og med stretch, der giver en god pasform og masser af bevægelsesfrihed. Samtidig er designet både elegant og stilfuldt, så det føles godt på golfbanen og tager sig godt ud efterfølgende på terrassen eller i klubhuset. 

Er du på udkig efter et par nye herrer shorts til de varme sommerdage, så kan du i vores webshop vælge mellem et stort udvalg fra mærker som Abacus, Galvin Green og J. Lindeberg. 

Vores shorts findes i mange forskellige farver og mønstre. Lige fra de helt klassiske ensfarvede til de mere sprælske af slagsen. Fællesnævneren er, at de alle har en god pasform og en længde som gør, at de lever op til golfsportens tøjetikette.

Golfbukser

Når du handler online hos Golf Experten, så finder du også et stort udvalg af smarte og elegante golfbukser fra bl.a. J.Lindeberg. Du kan både vælge de klassiske, ensfarvede golfbukser eller de lidt mere udfordrende bukser med tern eller mønstre og i de helt rigtige modefarver.

Et par golfbukser skal være velsiddende, og der skal være god komfort, så man kan bevæge sig på golfbanen. Derfor finder du også golfbukser med forskelligt snit, som enten er regular fit eller slim fit. De fleste mærker laver bukser med firevejsstræk, så det altid føles behageligt at have på. Golfbukser er i dag typisk lavet i materialer, som er både vind- og vandafvisende og måske den vigtigste egenskab af dem alle, så er polyester-materialerne hurtigttørrende. Det betyder, at skulle man være så uheldig, at der kom en lille regnbyge, så skal man ikke efterfølgende gå rundt og være våd og kold i mange timer på golfbanen.  

Kender du din størrelse er det hurtigt og nemt med et par enkelte klik at få dig et par nye golfbukser, men er du i tvivl om størrelsen, så kig forbi vores butikker, hvor du altid finder et stort udvalg af golfbukser til herrer.

Vindstoppere, veste, pullover og sweatre

Det danske vejr er uforudsigeligt, og selvom vi alle drømmer om lange, varme somre, hvor den eneste påklædning, der er nødvendigt, er et par golf shorts og en polo, så er virkeligheden ofte en anden.

Derfor har vi i vores webshop samlet et stort udvalg af vindstoppere, veste, pullover og sweatre, der kan bruges både forår, sommer og efterår. Alle produkter fås i et smart og individuelt design.

Start nu med at shoppe. Du kan vælge mærker og kategori i venstre side. Har vi varen på lager sender vi den, så du har den indenfor 1-3 hverdage. God fornøjelse!

Viser butikker tættest på