Herre - Regn & Vind

Golf regntøj der holder dig tør

Skal du bruge et nyt sæt golf regntøj, så kan du her på siden finde lækre sæt, der holder dig tør hele dagen. Vi har nogle af de bedste regnjakker og regnbukser til en god regnvejrs dag på banen. Skal du bruge en golf windbreaker eller en smart golf vest til de kølige dage, så kan du her se vores udvalg af smart vindtøj til en dag hvor der er blæst. Du kan også finde baselayer og meget andet til at holde dig varm.


Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 114

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Nike Slim Repel Buks
  799,00 DKK
 2. Nike Reversible Syn vest
  949,00 DKK
 3. Nike AeroLoft Repel vest
  1.349,00 DKK
 4. Nike AeroLoft Repel jakke
  1.649,00 DKK
 5. Under Armour Mock Langærmet
  499,00 DKK
 6. Under Armour Storm Evolution Daytona Full zip
  949,00 DKK
 7. Under Armour Storm Evolution Daytona Vest
  699,00 DKK
 8. Under Armour Fleece 1/2 zip
  499,00 DKK
 9. Galvin Green Les Bodywarmer Vest
  1.399,00 DKK
 10. Galvin Green Dirk jakke
  1.199,00 DKK
 11. Galvin Green Lanzo jakke.
  2.299,00 DKK
 12. Galvin Green Lex jakke halfzip
  1.599,00 DKK
 13. Abacus Navan Softshell Hybrid Jakke
  699,00 DKK
 14. Callaway Merino Sweater V-hals
  899,00 DKK
 15. Abacus Turnberry 3D stripe fleece fullzip
  699,00 DKK
 16. Abacus Dunes hybrid jakke
  899,00 DKK

Varer 1-16 af 114

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Ordsproget om, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning passer faktisk, når man ser, hvordan producenterne i dag fremstiller golftøj. Det gælder både regntøj, windbreaker og alle de inderste og mellemste lag, som er med til at skabe komfort.

Er du på udkig efter en overgangs- eller softshell jakke eller en moderigtig golf vest til de kølige, blæsende dage, så kan du i vores webshop finde et stort udvalg af smart og praktisk golf- og funktionstøj til herrer. Tøj, som er behageligt at bære og nemt at bevæge sig i.

I vores sortiment finder du også tynde windbreakere med enten korte eller lange ærmer. De vejer mindre og er blødere end en traditionel golfregnjakke. Samtidig kan de fleste windstoppere klare en mindre regnbyge.

For den aktive golfspiller, der vil spille i al slags vejr, er funktionalitet og bevægelsesfrihed vigtige parametre. I vores store udvalg af praktisk golftøj finder du også tøj til den inderste del af kroppen. De moderne baselayer og midlayer trøjer, er bygget på ”multi-layer konceptet”, hvor den bevidste golfer iklæder sig flere tynde lag for at sikre optimal komfort og bevægelsesfrihed. En baselayer eller midlayer er lavet af tynde syntetiske stretch-materialer, der ikke suger fugt, men har en god varmeevne og virker ventilerende. På den måde er man sikker på at være tør inderst på kroppen både under varme fugtige forhold og når det er koldt.

Når du handler online, finder du et stort udvalg af high performance regntøj fra de mest populære brands. Fælles for de fleste mærker er, at både regnjakker og regnbukser er lavet i lette åndbare materialer, der gør det behageligt at have på i op til flere timer ad gangen. 

De vandtætte materialer har en særlig membran, der forhindrer vand i at trænge igennem, men hvor det stadig er muligt at ånde, så sved og fugt kan blive transporteret væk fra kroppen. De isolerende, vandtætte materialer efterlader dig således med en komfortabel følelse fra 1. tee til 18. green. Samtidig har de bedste regnsæt både vandtætte lynlåse og svejsede eller tapede sømme, og med det rigtige regnsæt kan man således sagtens holde kroppen behageligt tør og varm, når det er vådt og blæsende.

Viser butikker tættest på