Juniortøj

Se vores store udvalg af golfjuniortøj

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af golftøj til børn og juniorer. Både i vores webshop og i vores butikker rundt om i landet sælger vi golfsko, golfbukser, short, golfpoloer, windbreaker, golfstrømper, den korte model uden skaft, kasketter, golfhandsker og golfregntøj fra bl.a. Galvin Green og Abacus.

Vi fører et stort udvalg af golftøj til junior, i alle prisklasser, og fra de mest populære mærker såsom Adidas, Nike og Abacus.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

6 varer

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Nike Junior Hybrid shorts
  329,00 DKK
 2. Nike Junior 5-pocket buks
  449,00 DKK
 3. Nike Dry Victory polo -Junior
  249,00 DKK
 4. Abacus Links regnsæt - Junior
  1.199,00 DKK
 5. Adidas Performance Polo - Junior
  244,30 DKK Normalpris 349,00 DKK
 6. FootJoy Junior handske (til venstre hånd)
  99,00 DKK

6 varer

Vis pr. side

Faldende orden

Nogle af golfsportens største navne som Tiger Woods, Rory Mcllroy og Michelle Wie spiller alle i Nike, mens Puma sørger for at klæde Rickie Fowler godt på. En anden amerikansk superstjerne, Jordan Spieth spiller i Under Amour, mens de nye danske golfstjerner, brødrene Højgaard, er sponsoreret af Adidas.

Vil du ligne verdensstjernerne og se ud som dit idol, så start med at shoppe hos Golf Experten.

I vores sortiment af junior golftøj har vi udvalgt en række produkter, som giver juniorgolfspilleren maksimal bevægelsesfrihed og masser af komfort. I vores udvalg af polo’er findes der en række trendy og smarte poloshirts lavet i syntetiske materialer, så man ikke sveder og kroppen ikke bliver fugtig.

Skal du have hjælp med at finde den rigtige størrelse, så besøg en af vores butikker. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige mærker og størrelser.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på