Ping Sigma G D66 Putter

Varenr
030317011

Ping Sigma G D66 putter er endnu en genistreg fra den verdenskendte golfudstyrsproducent Ping. De er netop om nogen kendt for deres fantastiske puttere, og med denne Ping Sigma G D66 putter beviser de endnu engang deres overlegenhed på markedet. Køb den nu, og få bedre kontrol over og mere præcision i din putting. 


  • Pebax® Elastomer-beklædning giver større elasticitet og bedre kraftoverførsel
  • Opdateret True Roll Face Technologi forbedrer performance og følelse med slaget
  • High MOI range giver bedre præcision og mere kontrol med slaget
  • Ping Pistol greb i to varianter, giver dig det bedste greb om og kontrol med putteren
  • Større køllehoved giver endnu bedre kontakt med bolden og mere tilgivende slag
  • Overall bedre kontakt med og fornemmelse for, hvordan du rammer golfbolden
Lagerstatus: Ikke på lager

Ping Sigma G D66 – kom hurtigere i hul på greenen

Putting handler oftest om præcisionsslag og ekstrem kontrol med både bold, putter, samt sving, vinkel og slagstyrke. Desuden kræves et køligt, uforstyrret og nærmest meditativt overblik over situationen, putting-greenens udformning og forløb, samt perfekt afstandsberegning og selvkontrol.

Men allervigtigst er det at bruge den rigtige putter – og være ét med den i selve slaget. Den skal helst føles som en forlængelse af din egen krop, ligesom du skal kende dens reaktion på dit sving og slag i enhver tænkelig situation – og stole på, at putteren gør som forventet.

Det kræver præcisionsudstyr som f.eks. denne Ping Sigma G D66, der er en af de nyeste tilføjelser til Pings legendariske serie af puttere. For skal du have en putter, du kan stole på, og en putter du for alvor kan blive ét med, er det en Ping, du skal vælge. Sådan har det været i generationer, og sådan vedbliver det med at være.

Bestil online med det samme, eller køb i din lokale Golf Experten-store.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på