Srixon UltiSoft

Varenr
201016004

Srixon UltiSoft er et af Srixons bedste bud på en golfbold med lav kompression. Boldens bløde kerne giver hurtigere og større højde, bedre kontrol med retningen og tilføjer længde på udslag med køller og lange jern – også selv om du har et langsomt sving. Samtidig får du bedre kontrol med det korte spil på grund af den tynde ionomer-skal. Endelig reducerer skallens 324-dimples specialmønster vindfølsomheden på bolden. Kort sagt den perfekte bold til høj-handicapspilleren. Køb den online i dag eller i den nærmeste GOLF Experten-butik.


  • Den blødeste golfbold fra Srixon nogensinde
  • Reducerer spin og giver bedre retningskontrol
  • Giver en stejlere udslagskurve og ekstra højde
  • Større hastighed, selv med et langsomt sving
  • Ekstra længe ved brug af køller og lange jern
  • Bedre boldkontrol med korte jern og wedges
     
229,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
  • Køb 2 til 174,50 DKK per styk og spar 24%
Srixon UltiSoft er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Srixon UltiSoft – allerede en klassiker inden for lavkomprimerede golfbolde

Srixon’s UltiSoft har allerede opnået en særstatus blandt de mange fans af Srixon-golfbolde. Den første version blev sendt på markedet i 2016. Siden er bolden blevet opgraderet i design og konstruktion et par gange.

Hver gang har fokus været på at hjælpe golfspillere med et langsomt sving, samt høj-handicapspillere med at komme ned i antal slag på en runde.

Derfor kan du glæde dig over, at pakken med UltiSoft-bolden kommer til at holde længere end de golfbolde, du bruger i dag. For den bløde kerne sikrer, at bolden er mere tilgivende over for slag, så den ikke begynder at spinne ukontrolleret. Så kan du bedre styre retningen, fordi bolden ikke slicer nær så meget. Det sparer dig for masser af forliste golfbolde i høj rough, søer og andre hazards.

Køb Srixon UltiSoft hos GOLF Experten

Så vil du gå en meget bedre runde, næste gang du skal ud at spille golf, er det Srixon UltiSoft, du skal bestille hjem. Gør det med det samme her fra siden, eller køb dem, næste gang du kommer i din lokale GOLF Experten-butik.

Som medlem af vores fordelsklub får du prisgaranti og optjener bonus på dine køb.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på