TaylorMade M1 driver - Senior

Varenr
140215004

 

 

  • Leveres med følgende skaft:
    Fujikura Pro 60 - høj launch
  • Carbon-krone
  • T-Track system
  • JustÚrbar
  • 460 cc køllehoved

Lagerstatus: Ikke på lager

Med Taylor Mades M1 driver har du muligheden for tilpasse driveren specifikt efter dit eget unikke sving. M1 driveren er bygget med en revolutionerende carbon krone, som gør den utrolig let og aldeles nem at slå for alle spillere på alle niveauer. Den nyudviklet krone er bygget med et 7-lags carbon materiale, som flytter center og gravity lavere i køllehovedet. Det betyder en mere effektiv kraftoverførelse og derved i sidste ende en højere boldhastighed og længde.

Endvidere har Taylormade udstyret M1-driveren med det revolutionerende T-Track system for at tilgodese bredden af golfspillere. TaylorMade har udvidet indstillingsmulighederne så der nu er mulighed for at benytte sig af Front Track vægten på 15 gram. Dette giver mulighed for at indstille driveren til at slå en fade, lige eller draw. Back Track systemet, som er den anden del af T-Track systemet, har en 10 grams vægt, som giver dig muligheden for at kontrollere din boldkurve. Her har du mulighed for at indstille driveren til en høj boldkure, almindelig eller lav boldkurve.

Desuden kan M1 driveren justeres +/- 2 grader. På den måde har du altid mulighed for at indstille driveren, hvis svinget ændres.

Golf Experten tilbyder en fitting af denne driver i alle vores butikker. På den måde sikrer du dig det rigtige skaft og den rigtige indstilling af driveren.
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på