Tryg & sikker shopping

I Golf Experten overholder vi alle restriktioner ift. covid-19, så alle vores kunder og golfrådgivere kan færdes trygt og sikkert i vores butikker. Herunder en beskrivelse af vores tiltag, som vi håber alle kunder vil være behjælpelige med at overholde. 

 

Håndsprit

Alle vores butikker er udstyret med automatiske håndsprit-beholdere, hvor du blot stikker en hånd under og det kræver derfor ingen berøring. Vi opfordrer alle til at afspritte ved ind- og udgang af vores butikker. 

Afstand

Alle vores butikker har synlig skiltning, hvorpå der står hvor mange kunder der må være i butikkerne. Vi håber, at kunder vil være behjælpelige med at overholde dette antal og acceptere, hvis vi i travle perioder beder enkelte kunder vente udenfor. Det er samtidig vigtig, at kunderne overholder afstandsmarkeringerne i butikkerne.  

Mundbind/visir

Pr. 29.10.2020 er det et lovkrav for vores golfrådgivere at bære mundbind/visir, når de færdes i butiksarealet. Det samme gælder for vores kunder, så vi opfordrer alle kunder til at tage mundbind på inden indgangen til butikken. Vores golfrådgivere skal ikke have mundbind/visir på, når de færdes i baglokalet, kontor eller køkken. 

 

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her