Titleist Vokey SM10

Opdag Magien i Titleist's Nye Vokey Design SM10 Wedges.

At mestre kunsten af wedge spil kræver mere end bare dygtighed – det kræver det rette værktøj. Titleist har løftet sløret for deres seneste innovation inden for golfverdenen: Vokey Design SM10 wedges. Disse nye wedges er skabt med en mission om at levere en lavere, mere kontrolleret boldflugt, forbedret følelse og ultimativt maksimere spiloplevelsen. Bag dette mesterværk står golflegende Bob Vokey, som deler tre nøgler til, hvordan SM10 hjælper dig til at opnå det perfekte wedge spil. 

1) Alsidighed

Vokey SM10 har indført en imponerende alsidighed med seks forskellige grinds (F, S, M, K, T og D) og i alt 25 unikke kombinationer af loft, bounce og grind. Dette giver enhver golfspiller mulighed for at finde den optimale wedge sammensætning, der passer til deres individuelle svingtype og de aktuelle baneforhold. Korrekt tilpassede wedges låser op for kreativitet omkring greens, hvilket resulterer i den perfekte græstørvinteraktion og kontakt.

 

2) Præcis Afstand og Boldflugt Kontrol: Fra Lavt til Højt Loft

De nye SM10 wedges har implementeret progressive placeringer af tyngdepunktet i de forskellige lofter. Dette design sikrer en lavere og mere kontrolleret boldflugt, samtidig med at det giver en solid fornemmelse og reducerer spredningen fra lavt til højt loftede wedges. Opnå nøjagtig afstandskontrol og form boldens flyvning præcis efter dine ønsker.

 

3) Maksimalt Spin: Spin Milled Magi

Vokey Designs patenterede Spin Milled-proces har gennemgået en opdatering for at levere mere spin og øget konsistens. Hver TX9-groove er individuelt skåret baseret på loft og finish, og efterfølgende er de blevet behandlet med høj varme for at maksimere holdbarheden. Resultatet er en wedge, der ikke kun leverer imponerende spin, men også sikrer en vedvarende præstation på lang sigt.

De nye SM10 wedges tilbydes i tre finish: Tour Chrome, Jet Black og en ny nikkel finish og forventes at ramme butikkerne til Marts. 

Tag din golfoplevelse til nye højder med Titleist's Vokey Design SM10 wedges – skabt til at bringe dit wedge spil til et helt nyt niveau af præcision, kontrol og fornøjelse.