Cobra Aerojet

Cobra er et af verdens mest innovative golf brands og med den nye AEROJET familie, tager Cobra hastigheden til et helt nyt niveau. Der har været fuld fart på udviklingen og der er især blevet kigget på aerodynamikken og placeringen af vægte tættere på slagfladen. Det hele ender ud i fart, som du ikke tænkte var muligt. Den nye Aerojet familie består af drivere, fairway- og hybridkøller samt jern.

 

Lad os starte med at tage et kig på driver familien og de teknologier, som er nye og hjælper til at skabe Cobras hurtigst driver til dato.

Aerodynamikken er noget af de vigtigste hos den nye Aerojet serie. Den avancerede form af Aerojet driverne, er et produkt af mange års forskning og test med nogle af de hurtigste svingende golfspillere i verden. Sammenlignet med en almindelig driver, så har Aerojet LS (den med mest aggressiv aerodynamisk form), et mere strømlinet frontalt område med en mere buet krone og med en top som er flyttet så lang væk fra slagfladen som muligt. Dette aerodynamiske design bidrager til en betydelige reduktion af modstand gennem svinget, så du kan få endnu mere fart i køllehovedet uden at skulle prøve mere. Aerojet LS blev testet op mod LTDx LS og det viste sig, at Aerojet LS producerede op til 1,5 km/t mere hastighed, hvilket gør disse nye designs til de hurtigste og mest aerodynamiske Cobra drivere til dato.

Aerojet kommer også med nye indvendige teknologier kaldet PWR-BRIDGE vægt. Det er en 13g struktur, som hænger over sålen som en bro. Det har gjort det muligt fra Cobra at flytte tyngdepunktet længere frem, for at give maksimal hastighed og for at reducere spin. Det hjælper også til at give en mere fleksibel sålstruktur som er med til at øger energioverførelsen. Det innovative PWR-BRIDGE design har også været en nødvendighed, for at gøre plads til PWRSHELL slagfladen, som gør sin debut på en Cobra driver. Slagfladen har et stort sweet spot, hvilket hjælper til hastighed i bolden og tilgivelse over hele slagfladen. PWRSHELL bliver kombineret med H.O.T som er en teknologi det gør slagflade har fået variabel tykkelse. Den er blevet skabt af A.I og har gjort at slagfladens tykkelse er blevet optimeret med forskellige zoner over hele det hele, så du får mere ensartet fart og spin over lige meget hvor du rammer bolden. 

Driveren er blevet designet med et tyndt carbonfiber lag, som er 30% tyndere end normal carbon, som er blevet brugt på kronen og sålen. Det har givet Cobra noget vægt, som de har omplaceret lavere i køllehovedet. Det har effektivt hjulpet med at sænke tyngdepunktets position, så du får forbedret launch og spin egenskaber.

Aerojet familien består af tre forskellige drivere, som alle sammen bygger videre på det imponerende design og performance LTDx kom med. Der kommer en Aerojet LS, Aerojet og Aerojet MAX. Der er en driver til enhver golfspiller og er designet anderledes når det kommer til spin, tilgivelse og boldflugt.

Aerojet LS - Den hurtigste driver fra Cobra og du kommer til at føle dig som en jægerpilot. LS har den mest aggressive aerodynamiske form og en raffineret profil, som er designet til de dygtige spillere som kræver en lav launch og lavt spin for maksimal kontrol. Der sidder to vægte (12g og 3g) mod hælen og tåen, som hjælper til en mere neutral til fade boldflugt.

Aerojet - Den driver der passer til det bredeste spektrum af spillere. Den har en aerodynamisk form for hurtigere køllehastighed og med en vægt bagerst på køllen. Det hjælper til en neutral boldflugt med en imponerende kombination af tilgivelse og hastighed for maksimal længde.

Aerojet MAX - Max driveren blander aerodynamisk form med maksimal stabilitet og draw bias boldflugt. Der sidder to vægte (12g og 3g) en bagerste og en i hælen, som fremmer en stabil høj boldflugt med en lille draw bias. Den tunge vægt bagerst hjælper til masser af stabilitet og tilgivelse. Max modellen kommer også i en dame udgave.

 

 

FAIRWAY & HYBRID

I Aerojet fairway- og hybridkøller går mange af de samme teknologier igen fra driverne, så du kan opnå maksimal længde på alle dine slag. Præcis som med driveren, så kommer fairwaykøllerne også i tre forskellige udgaver. Aerojet LS, Aerojet & Aerojet MAX. Som sagt, så kommer de alle sammen med en aerodynamisk form, PWR-BRIDGE og en PWRSHELL H.O.T slagflade. Men hvilken passer bedst til dig? Lad os kort kigge på alle tre udgaver.

Aerojet LS - Det er for den bedre spiller som har masser af fart i svinget. Den er designet til dig som søger maksimal boldhastighed, lavt spin og muligheden for at kontroller dine slag og boldflugten.

Aerojet - Aerojet fairwaykøllen har en vægt bagerst, så du får masser af tilgivelse, til at kunne ramme flere fairways eller gå efter green i to. PWR-BRIDGE vægten foran hjælper til masser af fart i bolden og tager lidt af spinnet.

Aerojet MAX - Max modellen er den mest tilgivende model og samtidig den model der giver den højest boldflugt. Den kan også indstilles til mere draw bias, så den kan hjælpe mod slicen.

Alle fairwaykøllerne kommer med en justerbar hosel, så du kan ændre lidt på loftet +/- 1,5°.

 

Aerojet hybridkøller er blevet designet med en form, som gør det nemmer at ramme bolden. De er meget tilgivende og giver en høj boldflugt. Perfekt til spillere som måske har det lidt svært med de lange jern og leder efter en udskiftning. Aerojet hybrid kommer selvfølgelig med de gode egenskaber som PWR-BRIDGE og en PWRSHELL H.O.T slagflade.

 

 

JERN

Aerojet familien sluttes af med en jern serie. Cobra har altid været kendt for at ville gøre golf mere sjovt for alle golfspillere. Det gør de ved lave golfkøller som hjælper ved at være tilgivende, lange og have en høj boldflugt. Aerojet er ingen undtagelse af denne filosofi.  Jernene er pakket med teknologi som hjælper til en unik kombination af tilgivelse, længde og lækker blød fornemmelse. Cobra kalder Aerojet for de bedste jern til mid handicap golfspillere, som de nogensinde har lavet.

PWR-BRIDGE vægten går igen i jernene og er blevet indlejret i et blødt skum, for at være helt svævende og hjælper til at slagfladen kan flekse 30% mere end en traditionel konstruktion. Vægten er samtidig placeret lavt i sålen, for at give en højere boldflugt, som for den gennemsnitlige golfspiller, betyder mere længde. Slagfladen er smedet for en lækker blød fornemmelse. PWRSHELL slagfladen er mere fleksibel over et større område af slagflade, så du får mere fart i bolden og en højere launch. Bagsiden af slagfladen er designet med AI og Cobra kalder det H.O.T Face teknologi. Det betyder at slagfladen har en variabel tykkelse som gør du får ensartet spin og fart, når du rammer lidt uden for center.

 

 

Cobra har virkelig lagt vægt på, at det skal være sjovere og nemmere at spille golf og det vil Aerojet familien hjælpe dig med.