TaylorMade Stealth 2

Mere CARBON, mere FARGIVENESS.

 

For et år siden transformerede TaylorMade driver markedet med deres Stealth Carbonwood. Med en slagflade lavet af 60x Carbon Twist face og efter et succesfuldt år på alle tours, så er TaylorMade klar til at tage skridt videre og gøre det endnu bedre. Velkommen til Stealth 2. En serie med drivere, fairway- og hybridkøller samt et helt nyt super game improvement jern.

 

Stealth 2 Carbonwood drivere kombinerer hastighed fra Stealth med nye teknologiske fremskridt, for at ramme et helt nyt niveau af tilgivelse. De har bygget videre på den succesfulde 60x carbon slagflade og den fart det giver bolden. Den nye slagflade på Stealth 2 har en avancerede version af Inverted Cone Teknologi (ICT), som er designet til at opretholde boldhastigheden ved slag uden for center og øge tilgivelsen. De kalder kombinationen fra FARGIVENESS. Den nye ICT gør at slagfladen er blevet tyndere i yderkanterne og tykkere i center. Stealth 2 slagfladen vejer kun 24g (2g mindre end Stealth) og er designet til at have et større COR-område, som giver et endnu større sweet spot og booster performance over hele slagfladen.

Stealth 2 er den første driver i TaylorMades historie som har mere carbon end andre materialer. De seneste år har TaylorMade gradvist øget forbruget af carbon og hvis du sammenligner Stealth 2 Plus med den første generation, så er der en stigning på 75% carbon. Men hvad betyder det at bruge mere carbon? Det betyder at TaylorMade har fået mere masse, som de kan flytte rundt på og som kan omplaceres for at skabe højere MOI og få en mere optimal placering af tyngdepunktet. Det har gjort det muligt at gøre driverne endnu mere tilgivende end tidligere. En Carbon Reinforced Ring øger styrken, stabilitet og holdbarheden på Stealth 2.

Den nye generation af Stealth 2 drivere bibeholder de banebrydende teknologier, som gjorde Stealth til et rent kræftværk af en driver. Det er teknologier som 60x carbon Twist face for optimal launch og spin uanset vejrforhold. Inertia Generator er stadig fundamentet for aerodynamik, så du får mest mulig fart i køllehovedet. Thru-Slot Speed Pocket er designet til at maksimere boldhastighed og tilgivelse i slag nederst på køllen.

 

Der kommer – som du kender det – tre forskellige Stealth 2 drivere. Stealth 2 Plus, Stealth 2 og en Stealth 2 HD (HD kommer også som en kvinde model).

Stealth 2 Plus - På grund af den sparede vægt har det været muligt at tilføre en 15g glidende vægtskinne, som er designet til at hjælpe golfspillere med deres boldflugt. Den kan indstilles, så massen flyttes alt efter hvor du har behov for at have den. Stealth 2 Plus er også designet til at være den laveste spinning driver i hele serien.

Stealth 2 – Den nye Stealth 2 leverer masser af tilgivelse med en tung 25g tungsten vægt placeret bagerst. Der er placeret en vægt tæt på sålen for at få optimal launch og spin egenskaber. Carbon ringen på Stealth 2 og 2 HD skiller sig ud, da den er helt rød og synlig når du adresserer bolden.

Stealth 2 HD – Driveren kommer med en tung 30g vægt som sidder lidt tættere på hælen, som hjælper til høj launch med draw bias og ekstrem meget tilgivelse. HD er den mest stabile og tilgivende driver i Stealth 2 serien. Der kommer en HD-udgave specifikt designet til kvinder. Den er lettere end standardudgaven af Stealth 2 HD.

 

 

FAIRWAY & HYBRID

TaylorMade fortsætter deres innovative udvikling af fairway- og hybridkøller med de nye Stealth 2 familier. Den største nyhed blandt fairway- og hybridkøller er den unikke Stealth 2 Plus fairwaykølle. Den kommer med en 50g justerbar vægt, der sidder på en skinne, så du kan flytte vægten frem eller tilbage. Den kan sættes til tre forskellige indstillinger, som hver har sin unikke performance. Det betyder du får en 3-i-1 fairwaykøllen. Alt efter dag, vejr, bane så kan du indstille den til at passe forholdene bedst muligt.

Standard indstillingen er når vægten sidder i midten – det er også den indstilling der passer til flest golfspillere. Det gør køllen alsidig og kan bruges fra tee og fairway. Den har mid launch, mid spin og masser af længde. Flytter du derimod vægten tilbage, får du mest muligt tilgivelse ud af fairwaykøllen og samtidig får du mere spin. Den sidste indstilling er når vægten bliver flyttet helt frem. Den giver dig en penetrerende boldflugt, mindre spin og endnu mere længde med rul.

Udover Plus-modellen kommer der også Stealth 2 og Stealth 2 HD fairwaykøller. Stealth 2-modellen bygger videre på den populære tidligere model. Den kommer nu med en lidt mindre profil 3D krone, som skubber tyngdepunkter ned og hjælper med at fjerne vægt, som er blevet omplaceret for mere tilgivelse og gør den så spilbar som muligt. Du finder også stadig V-Steel sål på Stealth 2 fairway.

Det nye til denne sæson er HD-modellen, som er designet til dig som vil have mest mulig hjælp og den er utrolig nem for alle at spille med. Det betyder også køllehovedet er blevet større og har en 200cc form.

 

Alle fairway- og hybridkøller kommer med den nye avancerede inverted cone teknologi, som er en variabel tykkelse af slagfladen. Det er designet intelligent til at passe hver enkelte kølle unikt, for at få den bedste performance uanset størrelse og form. Designet til maksimal holdbarhed og fart over hele slagfladen.

 

 

For første gang kommer TaylorMade med en trio af hybridkøller: Stealth 2 Plus, Stealth 2 og Stealth 2 HD. Hver hybrid er designet til en specifik golfspiller.

Stealth 2 Plus hybrid – Kompakt tour-inspireret form, som er til dig som vil arbejde og forme dine slag. Den kombinerer kontrol fra et langt jern og tilgivelse fra en hybrid.

Stealth 2 hybrid – Tyngdepunktet er placeret lavere for at få optimal launch og spin egenskaber. Der er blevet tilført ekstra masse for at øge tilgivelsen og spilbarhed.

Stealth 2 HD hybrid – Den nye i klassen. Den har den største profil og designet med vægte til at være mere draw bias. Den hjælper med at sende bolden i luft og gør den nemmere at ramme med, samtidig med du får masser af tilgivelse.

 

 

JERN

TaylorMade har lavet en helt ny jernserie som har fuld fokus på den nye golfspiller. Jernserien kalder de for Stealth HD.

Stealth HD er et super game improvement jern som er utrolig tilgivende, nem at spille med og til dig som vil have mest mulig hjælp til dit golfspil. TaylorMade startede fra bunden, da HD jernet skulle designes. Det er markant anderledes end hvad TaylorMade har lavet før. Stealth HD er blevet designet med hjælp fra data og hvad spillere i super game improvement kategorien har brug for. Det har kastet et jern af sig, som har en ultra-lav profil i de lange jern, og har et lavere tyngdepunkt. Det hjælper dig til at få bolden i luften med lethed. Hovedstørrelserne er unikke og bliver trinvist større fra 5-jern til PW. Et helt nyt design med en større sål og asymmetrisk draw-bias slagflade giver et jern som er skabt til succes. Stealth HD er skabt til spillere med langsom til moderat svinghastighed og til dig som har problemer på golfbanen. Det har aldrig været nemmere at få succes.

 

Vi glæder os utrolig meget til at præsentere den nye Stealth 2 serie og se udviklingen fra den yderst populære Stealth. Ved du allerede nu, at du bare skal prøve eller fittes til Stealth 2? Så hold øje med vores kalender, vi arbejder på at få en Fitting Tour i stand med TaylorMade. Du kan se vores kalender her.

Fittingudstyret lander snart i vores butikker og ellers lander resten af serien omkring den 15-17 februar.