Callaway Paradym Ai Smoke

Sweeter from every spot.

Callaway har endnu en gang skubbet til grænsen for innovation med deres nyeste familie – Paradym Ai Smoke. Denne serie repræsenterer et kvantespring fremad i Callaways rejse inden for kunstig intelligens og introducerer deres banebrydende Ai Smart Face.

Ai Smart Face er hjerte i den nye serie, og er den mest sofistikerede slagflade i Callaways historie. Det, der skiller den ud, er dens banebrydende brug af spilledata og avanceret maskinlæring. Callaway har analyserer svingdynamikken hos tusindvis af golfspillere, hvilket har medvirket til dette intelligente design. Ai Smart Face har en række sweet sports på tværs af hele slagfladen, der optimerer performance over det hele.

Læs mere og bliv klogere på den nye Paradym Ai Smoke familie.

 

 

Den unikke Ai Smart Face teknologi, går igen i hele serien fra driver til jern. De subtile mikroafbøjninger der bliver aktiveret når du rammer bolden, hjælper med at optimere launch og spin på slag, når du rammer den lidt skævt. Så kan du ramme endnu flere fairways eller greens og bibeholde længde, selvom du rammer den lidt skævt. Driveren og fariwaykøller introducerer også et paradigmeskift i konstruktionen med 360° Carbon Chassis. Der er blevet tilført en intern titaniumstøttestruktur, som gør Carbon konstruktionen 15% lettere. Denne sparede masse er blevet omfordelt ind i køllehovedet for at hjælpe med de forbedrede launch forhold og øget tilgivelse.

 

Driver

Serien består af fire nye drivere. Ai Smoke Max, Max D, Max Fast og Triple Diamond. Det betyder der er noget til enhver golfspiller uanset om du spiller til handicap 2 eller 32.

 

Ai Smoke Max har en tilgivende form og justerbare vægte, som kan hjælpe dig med at få den rette indstilling passende til dig sving.

Ai Smoke Max D er bygget med høj MOI (masser tilgivelse) og en generøst profil, som passer til spillere der ønsker at slå en draw.

Ai Smoke Max Fast er designet til spillere, der leder efter en letvægts driver, som er nem at svinge. Den er designet med masser af selvtillid og passer til spillere med en langsommere svinghastighed.

Ai Smoke Triple Diamond er driveren der passer til den bedre spiller. Den har en kompakt form som passer perfekt til spillere, som ønsker bearbejdelighed fra tee.

 

 

 

Fairwaykøller

Udover det unikke Ai Smart Face og omdelingen af vægt, kommer fairwaykøllerne også med en tungsten speed cartridge, som har været med til at skubbe tyngdepunktet fremad og lavt i køllehovedet. Det gør du får optimal launch og spin, for maksimal længde. Som med driverne, består serien af fire forskellige fairwaykøller, som kan hjælpe spillere uanset niveau.

 

Ai Smoke Max har en progressiv form med justerbarhed, som gør den mere alsidig. Smoke Max er den optimale fairwaykølle til din som ønsker konsistent launch med neutral boldflugt. 3W og 3HL har en justerbar hosel, som giver spilleren yderligere kontrol.

Ai Smoke Max D er fairwaykøllen med den mest tilgivende form og højeste launch med draw bias. 3W i Max D kan justeres.

Ai Smoke Max Fast er designet til golfspillere, som søger letvægtskøller som er nemme at svinge. Den har en tilgivende form, som er nem at sende afsted med draw bias.  

Ai Smoke Triple Diamond er designet til den bedre spillere, som ønsker at arbejde med bolden og har en hurtig svinghastighed. Det giver en fairwaykølle som har en gennemtrængende boldflugt.

 

 

Hybridkøller

Hybridkøllerne fra Callaways nyeste serie, er alle sammen designet til at hjælpe dig med dit spil uanset om du står med et slag på fairway eller roughen. Opnår utrolig længde med en tungsten vægt, som er strategisk placeret for at rykke tyngdepunktet, så du får lavt spin med masser af fart i bolden.

Ai Smoke hybridkøllen er designet til spillere med en gennemsnitlig til høj svinghastighed, som søger maksimal længde og mindre spredning.

Ai Smoke HL er high launch udgaven, som er designet til spillere, som har en gennemsnitlig svinghastighed og søger noget de nemt kan sende l luften, uden at give afkald på længde.

Ai Smoke Max Fast er til spillere med en langsommere svinghastighed, som søger en kølle der er nem at få fart i samtidig du får masser af længde og spin.

 

 

Jern

Du skal selvfølgelig ikke snydes for jern som passer til Ai Smoke serien. I jernserien finder du noget til enhver golfspiller og Ai Smart Face teknologien går igen på alle jernene. Det hjælper til jern som har exceptionel længde med en tæt spredning, så du ved hvor bolden flyver hen. I den konstante stræben efter bedre golfudstyr, har Callaway, ved hjælp af kunstig intelligens, taget store fremskridt mod at skabe et jern som har afbalancerede afstand, kontrol og præcision. Traditionelt har jagten på mere længde ført til længere køller, men dette kom ofte på bekostning af nøjagtighed og kontrol. Den innovative Ai proces giver dig nu mulighed for at opleve fordelene med længere jern uden at det går på kompromis med præcision.

 

Ai Smoke passer bedst til spillere med en gennemsnitlig til høj svinghastighed, som søger maksimal længde, tilgivelse og en forbedret spredning.

Ai Smoke HL er en high launch model, som er lavet til spillere der har brug for lidt ekstra hjælp til at få bolden op i luften med ekstra spin og maksimal længde.

Ai Smoke Max Fast er til golfspilleren, som har brug for lidt ekstra hjælp til at få fart i svinget. Det er et let jern, som er nemt at få fart i, så du kan få mere længde og ramme flere greens.

 

 

Callaway har taget et stort skridt ved hjælp af kunstig intelligens og Paradym Ai Smoke serien, er ikke kun en evolution i design. Det er golfudstyr der tilbyder enestående præcision, kontrol og længde. Gør dig klar til at ”smoke” dine slag med Paradym Ai Smoke.

Ai Smoke forventes at ramme butikkerne i slutningen af januar. Vi har en Callaway fitting tour i vores kalender, så du nu allerede kan booke dig på, så du kan blive en del af Ai Smoke familien. Se hvor og hvornår her i vores kalender