TaylorMade Qi10

TaylorMade udløser en tilgivelsesrevolution med deres 2024 Qi10 Driver serie.

TaylorMade har brudt barrieren når det gælder tilgivelse i en driver. Disse banebrydende køller er med til at flytte grænserne for innovation, hvor Qi10 Max sætter en industristandard ved at opnå MOI på 10.000. Lad os kigge nærmere på funktioner og teknologier som gør Qi10 familien til en game-changer for golfspillere på alle niveauer.

 

Bryder barrierer med 10K MOI.

TaylorMade Golf har en rig historie med at bryde barrierer, og Qi10 Max er ingen undtagelse. Med en MOI på 10.000, når denne driver hidtil usete niveauer af tilgivelse. TaylorMade føler sig forpligtet til at skubbe grænsen for innovation og hvordan de kan hjælpe golfspillere til at spille bedre golf.

Du tænker sikkert hvad betyder 10.000 MOI?

I sin enkelthed er et højere MOI lig med mere tilgivelse på golfbanen. Qi10 Max imponerende 10.000 g-cm2 MOI er et resultat af avanceret konstruktion, en genopfundet hovedform og strategisk masseplacering. Denne tilgivelse gavner golfspillere uanset hvilket niveau du er på. Det giver din en mere konsistent launch og bevarer boldhastigheden på off-center slag, så du kan ramme endnu flere fairways.

 

Qi10 Max har fire nøgleteknologier, som hjælper med at opnå den maksimale performance.

Avanceret konstruktion med Infinity Crown: Denne teknik tillader at meget af masse kan blive omfordelt på en strategisk måde, så tyngdepunktet er lavt for optimal launch, spinkontrol samtidig med at den skyhøje MOI bibeholdes. Infinity Crown dækker 97% af den øverste overflade, hvilket skaber et elegant og rent look.

Optimeret form: Den mere lave form, rummer koncentreret masse ved den yderste grænse for tyngdepunktet, hvilket hjælper betydeligt til den høje tilgivelse.

Carbon Face teknologi: Qi10 Max bruger den tredje generation af 60X Carbon Twist Face, som hjælper med at opretholde boldhastighed når du rammer den lidt skævt på slagfladen. Denne gang kommer den i en flot blå farve.

Torque-Control Shaft: Køllen er designet til at have en forbedret ansigtslukning når du rammer bolden og fuldender søgen efter 10K MOI.

 

Udover Qi10 Max kommer der også en LS og Qi udgave.

 

Qi10 LS: Tilgivelse for den bedre spiller.

Qi10 LS-driveren er udviklet til de bedre spillere med hurtigere svinghastigheder og højere spinhastigheder, for at give dem en driver med lavere spin og launch. Den har en dyb og mere kompakt form, som ofte er mere foretrukken for Tour spillere. Infinity Crown designet optimerer massebesparelsen og giver en flot look, mens et nyt justerbart vægtsystem forbedrer aerodynamik og spinegenskaber, ved at du kan sætte den til en draw eller fade bias.

 

Qi10: Komplet ydeevne

Den sidste i familien er Qi10. Qi10 Driveren er strategisk konstrueret til den optimale kombination af længde og tilgivelse. Den har en lavere tyngdepunktprojektion og højere MOI en sine forgængere. Med en lidt større form, Infinity Carbon Crown og tredje generation af 60X Carbon Twist Face, er Qi10 designet til spillere på alle niveauer.

 

 

Tilgivelse bliver i familien. Det gælder også for Qi10 fairway- og hybridkøller.

Ligesom Qi10 drivere, er de nyeste fairway- og hybridkøller spækket med innovative teknologier, som gør dem endnu bedre end forgængerne. På fairwaykøllerne finder du – ligesom på driverne – Infinity Carbon Crown, som har frigivet noget masse, for derefter at være blevet omplaceret for bedst mulig ydeevne. Fairway- og hybridkøllerne kommer på en serie af tre. Qi10, Qi10 Max og Qi10 Tour. Det sikrer er der er noget til enhver golfspillere og deres unikke spillestil samt præferencer.

Optimeret form: Hvert medlem af Qi10 fairway og hybrid-familien kan prale af et unikt optimeret slagflade form, som er skræddersyet til at maksimere boldhastigheden over hele slagfladen for hvert loft. TaylorMade har brugt computersimuleringer til at bestemme formen og tykkelsen af hvert område, hvilket sikrer, at COR-området er maksimeret, hvor golfspillere er mest tilbøjelige til at ramme bolden.

 

Qi10 Max Fairway: Ekstrem tilgivelse og spilbarhed.

For dem der søger ekstrem tilgivelse og spilbarhed, er Qi10 Max Fairway svaret. Den har en ultrahøj MOI-konstruktion og en større form, som giver dig masser af stabilitet ved impact, højere launch og tilgivelse over hele slagfladen.

Qi10 Fairway: Perfekt combination af længde og tilgivelse

Qi10 Fairway skaber den perfekte balance mellem længde og tilgivelse. Den har et præcist tyngdepunkt placering for høj launch og lavt spin samtidig med du finder gennemprøvede teknologier som: Thru-Slot Speed Pocket og laser æstet toplinje mens V-steel teknologien forbedrer interaktionen med græsset og alsidigheden.

Qi10 Tour Fairway: Tre fairwaykøller i én.

Qi10 Tour Fairway kombinerer et titaniumhoved, præcis tyngdepunkt placering og et alsidigt vægtsystem. Den justerbare vægt og lavere profil, gør du kan nyde forskellige boldflugte, som høj launch, all-round performance eller en lav-spin boldflugt for maksimal længde.

 

Qi10 Hybrid-familien består som fairway af tre modeller. Qi10 og Qi10 Max har fået en helt ny Carbon Crown for øget tilgivelse. Hver hybridkølle har en anden form, der passer til forskellige præferencer og stilarter. Udover Qi10 og Qi10 Max finder du også en Qi10-Tour.

 

 

Designet til mere lige længde. TaylorMade afslutter Qi10 familien med Qi Jern og Qi High Launch.

TaylorMade gør hvad de kan for at omdefinere spilforbedrende jern. Qi og Qi HL er en fusion af minimalistisk æstetik og banebrydende multimateriale-teknologier. Jernene er omhyggeligt designet til at tilbyde golfspillere den perfekte blanding af distance, nøjagtighed og en solid følelse.

Kernen i Qi jern er en individuel hovedoptimering, organiske slagflade designs og FLTD CG (Front Loaded Tour Design Center of Gravity). Denne unikke kombination fungerer problemfrit for at hjælpe golfspillere med at minimere den frygtede miss til højre, hvilket giver ligere og mere præcise slag – en afgørende funktion for kategorien af Game-improvement jern. Qi Jernene er designet med en betydelig mindre højre bias, hvilket hjælper – især spillere med slice – med flere lige slag.  

Qi HL jern er skræddersyet til spillere, der søger højere launch og mere fart i køllen. HL er meget lettere end Qi jernene og designet til dig med langsom svinghastighed, som søger jern der er nemme at svinge.

 

 

Vi glæder os til at se hvordan den nye Qi10-familien performer, når vi får det i hænderne. Serien forventes at ramme butikkerne i starten af februar og vi har selvfølgelig allerede planlagt en fitting tour med TaylorMade, så du kan blive fittet inden sæsonstart. Du finder vores kalender her: FITTING TOUR