Golfsæsonen 2021 - vores forventninger

Men 'lidt' forsinkelse åbner vi nu dørerne til vores butikker for første gang i 2021. Ligeså kaotisk og Corona-påvirket år 2020 var, ja så er 2021 desværre startet på samme vis. Men nu kan vi gøre alt klar, og vi glæder os til at komme igang med en forhåbentlig god sæson.  

Vores kære webshop-gutter har løbet hurtigt i starten af året. Det er de vant til, men ingen havde nok forudset det tempo der pludselig var påkrævet. Vores store januarudsalg blev flyttet udelukkende online, og det har været en stor succes. Men 1 ud af 9 hjul der triller rundt er ikke tilstrækkeligt - heller ikke selvom det ene har rullet hurtigt. Alt i alt en trist start på 2021.

8 lukkede butikker, hjemsendelse af kollegaer og dagligt voksende frustrationer - det har været den ærgerlige hverdag i januar og februar, men NU lægger vi det bag os og ser frem til besøg af verdens bedste golfkunder. 

2021... starter 1. marts

Vi åbner vores butikker med alle de gældende restriktioner... og vil gøre alt for at vores kunder kan se nyheder og gode tilbud i trygge rammer. Ligesom det var før nedlukningen. Og glæden ved at åbne op igen er stor, og forventningerne til en god 2021-sæson er det samme. 2020 var et stort golfår - med masser af både nye og tilbagevendte golfspillere. Rekord antal spillede golfrunder og med snerten af et tidlig forår in mente (og en forventning om at DGUs anbefalinger er lidt anderledes end i marts sidste år), så tror vi på endnu flere spillede runder. 

Golf har vækstet verden over - i USA, UK, Asien og i særdeleshed også i Skandinavien. Vi tror på fortsat vækst i antallet af golfspillere, og vil gøre vores ypperste for at inspirere med nyheder og tilbud hele sæsosnen igennem. 

Brexit

Der har og bliver forsat skrevet en del om Brexit. Hvad får det egentlig af indflydelse? Det er ikke en hemmelighed at mange danske golfspillere har shoppet i UK tidligere, og at det muligvis blive lidt mere besværligt fremover. Indtil videre er det vist 50/50 ift. hvor smidigt leveringer kommer gemmem tolden.

Men det gælder ikke kun private køb, for vi ser allerede nu store udfordringer ift. vores samhandel med de engelske leverandører. Ekstra fordyrende papirarbejde og - måske endnu værre - ekstraordinære lange leveringstider. Det hjælpes på vej af et UK, som samtidig arbejder under meget restriktive forhold, som gør at fabrikkerne ofte er halvt bemandede. 

Men; vi vil gøre alt for at få varerne hjem, og vil løbende holde os orienteret om leveringstiderne på både custom-ordrer og den generelle leveringstid. 

Og som det ikke var nok...

Rigtigt meget golfudstyr produceres - som så meget andet - i Asien. Mindre produktion, færre fragtskibe (som i tillæg sejler langsommere) og dyrere containerpriser kombineret med en markant større efterspørgsel fra hele verden, ja... ikke den bedste golf-cocktail. Så hvis 2020-året var udfordrende, kan vi med sikkerhed sige at det bliver 2021 også. Fra bestilling af en vare som produceres i f.eks. Kina til at den lander på vores lager, går der halve til hele år - ja, vi har faktisk netop bestilt nogle varer til levering om 14 måneder! 

Så vi forsøger at forgribe situationen med lidt rettidig omhu, så vores butikkker hele sæsonen igennem altid har varer på hylderne og nævnte udfordringer derfor ikke vil være mærkbart for vores kunder. 

Men det er ikke altsammen skidt

Nyhederne lander i butikkerne i øjeblikket, foråret har meldt en tidlig ankomst, golfbanerne åbner mere og mere - og Corona er forhåbentlig på vej retur. Så vi fornemmer bestemt lysere tider... 

De store udstyrs-leverandører har en masse interessant på programmet (læs evt. mere her) - tøj- & skofirmaerne har gode og flotte kollektioner og der er masse af spændende gadgets på hylderne allerede nu og mere på vej som sæsonen åbnes op. 

Vi håber på at se mange af vores loyale kunder i vores butikker igennem hele sæsonen, og byder samtidig velkommen til nye og tilbagvendte. Vi skaber trygge butiksrammer og beder naturligvis alle om at være gode til overholde restriktionerne. 

Med venlig hilsen 

alle i Golf Experten...