Greece Open - Presented by Golf Experten (landsfinale - Great Northern)

Greece Open - Presented by Golf Experten (landsfinale - Great Northern)

Skrevet af Golf Experten

Imens de 3 indledende runder af 'Greece Open - Presented by Golf Experten' blev afviklet i strålende solskinsvejr, så ventede der de 15 finalehold + inviterede gæster en anderledes vejrmæssig oplevelse da de endelige vindere skulle findes på fantastiske Great Northern. Masser af vind (på en bane blottet for træer) og ind i mellem solide byger gjorde betingelserne svære. 

15 hold havde kvalificeret sig til finalen på Great Northern, hvor der blev dystet om mange præmier - herunder naturligvis den endelige finalerejse til græske Costa Navarino i april 2022. Dagen startede med croissant + kaffe i det mildelst talt flotte klubhus i Kerteminde, hvorefter der var opvarming og clinic med progolfer, Rasmus Broholt Lind. Kl. 10.00 lød gunstarten! 

Blæsten tog kun til og blev ind imellem kombineret med regn, hvilket naturligvis ikke var de letteste betingelser. Baneservice var heldigvis på dupperne, og kunne løbende servere sandwich, snacks, vand og kaffe - det gav lidt ekstra energi. Måske derfor blev der faktisk leveret godt spil på det flotte nordfynske golfanlæg. Ja, vinderholdet leverede bl.a. 2 eagles, hvilket bongede samlet 10 point ind på holdscoren og var kraftigt medvirkende til førstepladsen. 

Efter runden var der tid til snak, drinks, omklædning og en præsentation af udvalgte græske resorts fra turneringens GOLD-sponsor - Det Græske Turistkontor. Herefter lækker mad og den vigtige præmieoverrækkelse. 

Costa Navarino

Det 5-stjernede anlæg, Costa Navarino, består i dag af to golfbaner og to hoteller, men når vinderne kommer på besøg i april 2022 vil man være færdig med yderligere to golfbaner, Navarino Hills samt to helt nye luksushoteller. Når den milepæl nås vil resortet ændre karakter og ikke længere være et golfresort, men derimod en golfdestination med et eksklusivt tilbud til de besøgende. Det gælder både golf- og hoteldelen.

2 dygtige hold vandt finalerejsen til Costa Navarino, imens der var masser af flotte præmier til de resterende. 

Vinderne var: 
Team Christian Skotte Iversen/Louise Wesselhoff & Team Michael Pedersen/Lars Wodschow. Vi ønsker begge hold et stort tillykke med rejsen! 

Tak til alle

Golf Experten vil gerne sige tak til alle involverede. Det er første gang vi er vælger at arrangere en golfturnering - og er glade for at vi valgte GolfersGlobe v. Søren Barnak som arrangør. Mere end 170 spillere deltog i de indledende runder og 30 (15 hold) kvalificerede sig til landsfinalen på Great Northern. Mange flotte præmier har præget præmierbordene i løbet af turneringen og vi takker alle de sponsorer som bidrog hertil. 

Galvin Green - Thornæs Destilleri - Comfort Hotel Vesterbro - D'Wine - Golfersglobe - Piper-Heidsieck - Det Græske Turistkontor 

 
 

 

← Tidligere Næste →
0 Comment(s)
Du har tilføjet til din indkøbskurv.