Odyssey White Hot Versa

Nu er alignment så simpelt som sort og hvidt

Alignment er en af de vigtigste ting, når du skal putte. Hvis du er én grad skæv på din linje, på et 3 meters putt, er det forskellen på at hole og misse. Derfor har Odyssey gjort det så simpelt så muligt, at aligne bolden og putteren godt op, så du kan starte alle dine putts på din valgte linje. Ifølge Odyssey har flere Tour spillere og bedste puttere fortalt hvor kritisk Versa er for ydeevnen. De ved at teknoloigen virker og de har derfor opfordret Odyssey til at bringe teknoloigen til golfspillerne i en nyskabt profil.  

 

White Hot Versa er den nyeste familie fra Odyssey, som skal hjælpe dig til at hole endnu flere putts. Serien er designet med den patenterede versa alignment teknologi og er bedre end nogensinde før. Det er en højkontrast alignment teknologi, som hjælper dig til at sætte putteren korrekt og lige op bag bolden. Det giver en form for visuelt feedback, med det sorte og hvide design, så du hurtigt kan se om du rammer din linje. Familien byder på en blanding af blade og mallet puttere, så der er noget til enhver og kommer med det berømte White Hot insert og Stroke Lab skaft.

 

 

Versa Alignment

Den gennemprøvede og vindende Versa teknologi har domineret i hele verden. Det sorte og hvide højkontrast alignment system hjælper golfspillere med at sætte putteren korrekt op bag bolden og gennem dit slag. Det fremhæver den korrekte slagflade vinkel og forbedrer koncentrationen, så du kan hole flere putts.

 

White Hot Insert

Det originale White Hot Insert har en utrolig følelse, lyd og performance. White Hot har længe været en favorit blandt både amatører og tour spillere. Du vil elske følelse fra første gange du putter med et White Hot insert.

 

Red Stroke Lab skaft

Versa kommer med den nyeste generation af det multimateriale Stroke Lab skaft og har en endnu bedre performance. Stålsektionen er blevet forkortet og det har resulterede i, at skaftet er blevet 7 gram lettere i forhold til den forrige generation. Skaftet er blevet mere stift og mere stabilt for endnu mere konsistens i dit puttesving.

 

Vi glæder os utrolig meget til at Versa kommer på hylderne, så du kan komme og prøve dem. De skulle meget gerne lande i starten af februar.