Mizuno ST-230

Cortech Chamber

Det har taget fire år og en masse udvikling af nye køller, før Mizunos køller træder ud af skyggerne fra deres ikoniske jern. Det har været meget udvikling i forhold til stabilitet, lyd og spin og nu har Mizuno fået tilført enestående boldhastighed med Cortech Chamber.

Cortech Chamber er den manglende brik, som Mizuno har ledt efter. Cortech Chamber omslutter en rustfri stålvægt med elastomerisk TPU. Det hjælper til at fjerne stress fra slagfladen og skaber en ekstra energikilde. Den er desuden med til, at vægten bliver placeret tættere på slagflade for at reducere spin og slagfladen får en solid, kraftfuld fornemmelse, når du slår til bolden.

 

Lad os se nærmere på hele serien, som består af drivere, fairway- og hybridkølle.

 

ST-Z 230 Driver – Stabil, lige og lavt spin

ST-Z er en driver med fremragende stabilitet også når du ikke rammer bolden i center. Der er ikke sket det helt vilde på looket, siden sidste generation af ST-Z. Men den kommer med den nyeste Cortech Chamber teknologi, som giver endnu mere fart i bolden, mindre spin og giver en helt fantastiske solid fornemmelse, når du rammer bolden.

 

ST-X 230 Driver – Arbejdelig og mild draw bias

ST-X har en mere afrundet profil med vægt placeret i hælen tættere på hosel. Det betyder den spinner lidt mere og har en draw bias for de fleste. Men, ifølge Mizuno, kan den være god for elitespillere (især i lavere lofts). ST-X har selvfølgelig også Cortech Chamber, så du får endnu mere fart i bolden.

 

 

ST-Z 230 Fairwaykølle – Stabil, lige og høj boldflugt

ST-Z er en fairwaykølle som har mid-low spin, høj launch og så er den justerbar. Den er blevet designet hånd i hånd med tour spillere, men den har alligevel en mellemstor profil, som gør den spilbar ligegyldigt hvad dit niveau er. Den har en højenergi MAS1C stål slagflade, som bliver forstærket af Cortech Chamber, hvilket resulterer i exceptionelle boldhastighed og en kraftfuld solid fornemmelse, når du rammer bolden.

 

ST-Z 230 Hybrid - Stabil, lige og høj boldflugt

ST-Z 230 hybrid er designet med samme udgangspunkt som fairwaykøllen. Du får mid-low spin, høj launch og den er justerbar. Den kan spilles af alle uanset hvilket niveau du har.

 

Mizuno er allerede ekstrem kendt for deres fantastiske og enestående jern, som bare har en utrolig følelse og lækkerhed over sig. Nu begynder køllerne at følge med. Så er du Mizuno mand/dame eller bare interesseret i Mizuno – så er det værd at tag et kig på den nye 230 serie. Vi gælder os i hvert fald meget. Vi har selvfølgelig aftalt at Mizuno kommer forbi for at fitte. Du finder vores kalender her: KALENDER