Ping G430

Den næste generation af fart

Er du klar til at låse op for mere hastighed og mere længde uden at give afkald på tilgivelse? Så tag et kig på den nye Ping G430 familie, som kommer med en masse innovative teknologier, designet til at hjælpe dig. Den nye G430 familie består af drivere, fairway- og hybridkøller samt et jernsæt. Der er noget som passer til enhver golfspiller.

 

Drivere

De nye drivere er blevet udviklet med adskillige nye teknologier, som går igen hos alle drivere, mens der også er blevet udviklet specifikke fremskridt til hvert enkelt hoved, som hjælper til at øge boldhastigheden markant. Hele serien har fået en ny og forbedret lyd, så den lyder fremragende, når du rammer den helt rigtigt. Den ekstra boldhastighed tilskrives en ny og tyndere VFT-smedet slagflade udviklet med Spinsistency, som er med til at øge performance på tynde slag ved at reducere spin og øge farten i bolden. Den forbedret lyd kommer fra en finjustering af hovedets frekvenser gennem en ny indre ribbestruktur. Der kommer 3 drivere – en MAX model, en LST model og en SFT model.

 

Ping G430 Max – Det er den mest tilgivende model i serien og passer til det bredeste spektrum af golfspillere. Der sidder en 25g tungsten vægt bagerst, som er justerbar og kan påvirke dine slag med +/- 9 meter mellem en draw, neutral og fade indstilling. Som du kender det, kommer Ping G430 med en justerbar hosel, som kan indstilles til at passe perfekt til dit sving.

Ping G430 LST – Eksklusivt for LST (Low Spin Teknologi) driveren kommer den med en Carbonfly Wrap, en letvægtskomposit, der dækker kronen og vikler sig ind i hælen og tåen. Det er med til at spare vægt og gør at tyngdepunktet sidder lavt for maksimal boldhastighed, mindre spin og har stadig masser af tilgivelse. På LST sidder der en 22g justerbar bag vægt, som kan påvirke boldflugten og kan sættes til fade, draw eller neutral position. Køllehovedet på LST er lidt mindre end MAX og SFT.

Ping G430 SFT – SFT står for Straight Flight Teknologi og har – modsat de andre – kun to positioner den 22g justerbar bag vægt kan indstilles til. Der er en draw og en draw+ indstilling. Draw+ skulle hjælpe med at give op til 18 meter draw boldflugt. Så hvis du kæmper med en slice, kan SFT-modellen hjælpe dig til at ramme endnu flere fairways.

 

 

Fairway- & Hybridkøller

Alle G430 fairwaykøller kommer med Carbonfly Wrap, som har gjort det muligt for ping at spare vægt, som de derved har kunne omplacere. Denne omplacering af vægten har været med til at opnå et lavt tyngdepunkt med øget boldhastighed, samtidig med du får højere og længere slag. Denne Carbonfly Wrap komposit hjælper også til at forbedre lyden. Der sidder en tungsten vægt bagerst som hjælper til tilgivelse. Udover den nye Carbonfly Wrap kommer fairwaykøllerne også med teknologier fra den tidligere generation. FaceWrap teknologien er en slagflade med variabel tykkelse, som hjælper til at slagfladen kan flekse endnu mere for masser af fart og launch. Spinsistency giver forbedret performance over hele slagfladen – især på de tynde slag – ved at reducere spin og opretholde farten i bolden. Hver model er desuden lavet til enhver golfspiller, som søger hjælp og længde.

Ligesom driveren kommer fairwaykøllerne i tre udgaver. En Max, SFT og LST. Max modellen er klart den mest tilgivende og den der passer til flest spillere. SFT har en lettere svingvægt, som hjælper til at rette køllehovedet op ved impact.Til sidst har vi en tour-inspireret LST, som passer bedst til spillere med hurtig svinghastighed.

 

 

Hybridfamilien er fyldt med egenskaber, som skal hjælpe dig til at spille det bedste golf. Carbonfly Wrap går igen på hybridkøllerne, skal hjælpe dig til at nå og holde endnu flere greens. Det bliver kombineret med beviste teknologier som FaceWrap og Spinsistency. Alt dette gør, at G430 hybridkøllerne er de perfekte erstatninger til de lange jern. Hybridkøllen kommer med 6 forskellige lofts, så der er noget til enhver.

 

 

Begge familier – G430 fairway og G430 hybrid - kommer med Trajectory Turing 2.0, som er en justerbar hosel.

Jern

G430 jern er et multi materiale jern, som er designet til at du får mere længde og forbedret præcision gennem hele sættet. Resultatet er et komplekst design, som kombinerer et lavere tyngdepunkt med stærkere, specialdesignede lofts og en tyndere slagflade, der leverer op til 2 mph mere boldhastighed. Det hjælper med du får endnu mere længde på dine slag, uden at det går på kompromis med Pings berømte tilgivelse.

For at opnå dette er en vigtig teknologi den nye PurFlex. Det gør der sidder syv flex zoner, som tillader mere bøjning for at få endnu mere fart i bolden over hele slagfalden. Du får alt det Ping er kendt for, med masser af tilgivelse, fantastiske følelse og en forbedret lyd. Jernene har fået en ny overordnet form, med en kortere hosel, som gør jernene får et mere kompakt og simpelt udseende. Det hjælper også til at tyngdepunktet sidder lavt, så du får masser af hastighed og solid impact – især lavt på slagfladen. Tungstenvægten i tåen hjælper til at øge MOI og giver mindre spredning. Jernet har et hydropearl 2.0 finish, som hjælper til konsistens performance i tørre og våde forhold.

Det meste af serien kommer i en HL (High Launch) udgave, som er en lettere valgmulighed for spillere med en langsommere svinghastighed. Lettere bag vægte og skafte, gør du får meget nemmere med at generere mere fart i bolden, hvis du svinger langsomt.

Du skal ikke vente længe før du kan prøve den nye Ping G430 serie. Vi har en fitting tour i vores kalender og den starter allerede 16-01-23 i Herning. Du finde hele vores kalender og oversigt over hvornår og hvor Ping er i butikken lige her: FITTING KALENDER