Rapsodo MLM2 Pro

Opgradere dit hjemmesetup til et helt niveau med den helt nye Rapsodo MLM2Pro launch monitor. Den kompakt launch monitor er perfekt til dig som gerne vil blive bedre og have en masse data at dykke ned i og/eller til dig, som genre vil gøre vinteren lidt mere udholdelig med en golf simulator derhjemme. Du får præcise data som du kan stole på.

 

Rapsodo MLM2 Pro giver dig nøjagtig bolddata fra den indbyggede doppler radar, som du kan stole på. Øverst på MLM2Pro sidder der to kameraer, som hvert har fået et navn og hver deres opgave. Det ene bliver kaldt Impact Vision, som er et højhastighedskamera som fanger 240 billeder i sekundet, for at give en slowmotion visning af din kølle ved impact øjeblikket.

Shot Vision giver dig sving videoer med shot tracer, så du får en visualisering af boldflugten – det er især godt, hvis du står indenfor. Du kan holde godt øje med dine sving i slowmotion replay. Det kan også bruges til at give videre til din træner, som de kan bruge. Det gør det også muligt, at du kan tage din telefon eller tablet og filme fra en anden vinkel, så du kan få dit sving fra flere vinkler.

 

 

Du får en masse data når du bruger MLM2 Pro – hele 13 punkter. Det giver et nemt overblik over, hvor dine styrker og svagheder befinder sig. Du får tydeligt overblik over data med den smarte app, som skal bruges. De 13 datapunkter er:

 

Carry Distance – Den længde bolden flyver i luften

Total Distance – Den total længde

Spin Rate* - Hvor meget spin bolden har lige efter impact

Spin Axis* - Måling af hvilken akse bolden spinner

Ball Speed – Hastigheden af bolden liger efter den rammes

Club Speed – Køllens hastighed når bolden rammes

Launch Angle – Den vinkel bolden har lige efter impact

Launch Direction – Hvor mange grader bolden starter i forhold til sigtelinjen  

Descent Angle – Den vinkel som bolden har, når den begynder at falde ned mod jorden.

Apex – Den højeste punkt bolden når

Shot Type – Hvilket type slag.

Side Carry – Afstanden fra sigtelinjen til hvor bolden lander til højre eller venstre

Smash Factor - Ball speed divideret med Club head speed. Højere Smash factor betyder at du flytter energien bedre fra køllen til bolden. Så desto højere desto bedre.

 

Det giver dig nok data til, at kunne analyser dit spil, så du kan fokusere din træning på de områder som har brug for det. Du får et nemt overblik over dine data og med et Premium medlemskab, kan du lave en Rapsodo combines, som evaluerer dit spil – på range – på 20 min eller mindre. Det giver dig prioriterede områder for forbedring og gør det nemmere for dig, at lave smarte træningsplaner. Med Insights kan du sammenligne din præstation med andre golfspillere i samme handicapgruppe for at se hvordan du performer i forhold til andre.

 

Udover alt dette, kan MLM2 Pro også bruges som en simulator. Det betyder den kan bruges året rundt og du kan spille golf selvom der er sne og minusgrader udenfor. Det kræver et Premium medlemskab, men det låser så til gengæld op for spil og adgang til mere end 30.000 simulerede baner. Rapsodo MLM2 Pro kan også bruges til tredje-parts programmer som f.eks. E6 Connect, som leverer fremragende grafik til din golfsimulator – så føles det næsten som om du er der.

 

 

I kassen finder du MLM2Pro og tripod som kommer i et hardcase, som kan beskytte den, når du ikke bruger den. Du får også et sleeve med 3 Callaway RPT Bolde. Boldene er specielle og designet med et unikt mønster, som hjælper Rapsodo med at måle spin. Rapsodo siger de giver spin-målinger med en 1% nøjagtighed i forhold de helt dyre launch monitor topmodeller. Derudover får du ét års gratis Premium medlemskab, når du køber en Rapsodo MLM2Pro, så du kan låse op for alle dens egenskaber.

 

Den kan bruges inde og ude samt af både IOS og Android. Rapsodo MLM2 Pro kan godt bruges uden Premium medlemskab, men det giver dig kun målinger og adgang til: Carry, Total, ball speed, club speed, launch angle, descent angle, apex, shot type, side carry, smash factor og kan bruges inde og ude. 

 

Køb den her: Rapsodo MLM2 Pro

 

* Kræver Premium medlemskab og Callaway RPT-bolde.