Shot Scope X5 & Pro L2

Tag dit spil til et nyt niveau med nyhederne fra Shot Scope

Shot Scope fortsætter deres udvikling af udstyr som kan hjælpe dig med at spille bedre golf. Det nye X5 GPS-ur giver dig effektive data mens du spiller og masser af data til at kunne analyser din runde efterfølgende. X5 levere data på omkring 100 statistikker (inklusive køllelængde, kortspil data, putting, strokes gained og handicap benchmarking, som sammenligner dit spil med andre på samme niveau).

Du får nøjagtige og øjeblikkelige afstande til forkant, midten og bagkanten af green, stafområder og doglegs. Det sikrer at du aldrig vælger den forkerte kølle igen. Green view visningen og muligheden for at trække og slippe pinden til den korrekte placering på dagen, gør det endnu nemmere at slå den rigtige længde. Uret har også et digitalt scorekort, som giver dig mulighed for at holde styr på scoren mens du spiller.

Der følger tags med i pakken, når du køber X5. Dem skruer du ned i dit grip og det gør data sporing endnu mere effektiv. De opgraderede tags indsamler data og giver en detaljeret oversigt over dit spil og spillestil, som du kan uploade til den gratis mobilapp eller online dashboard efter hver runde. Så får du nemt overblik over dit spil og med 100 forskellige statistikker giver det dig et detaljeret indblik i, hvor det er en god ide at blive bedre og hvor du i forvejen er bedst.

X5 er designet til at blive båret både på og uden for golfbanen. Den har en lys og klar fuldfarve touchskærm med en stilfuld keramisk kant. Du kan brugerdefiner urskiver og en indbygget skridttæller gør X5 mere end bare et golfur. Den er preloaded med mere end 36.000 baner, så du bare kan rulle ind og spille golf.

 

Den anden nyhed fra Shot Scope er Pro L2 kikkerten. Den er et perfekt supplement til X5 uret, men også en rigtig god kikkert som kan bruges alene. Det er en kompakt kikkert, som giver dig nøjagtige længder uanset hvor du er på golfbanen og med masser af avancerede teknologier, som er designet til at hjælpe dig til en endnu bedre runde. Kikkerten er designet med en klar linse og 6x forstørrelse, som gør du nemt og klart kan se alle dine mål og låse dig fast, for at få den korrekte længde.

Med en rækkevidde på op til 640 meter, kan selv en long drive champion se ramme målet. Den har samtidig en nøjagtighed ned til en meter, så kan du ramme præcis det du går efter – uanset om du står på et kort par3 eller et langt par5 hul. Adaptive Slope teknologi justerer selv målingen og giver dig en præcis længde, når du spiller på en golfbane med mange niveauforskelle. Funktionen kan selvfølgelig slås fra, så du med sikkerhed kan buge Pro L2 i turneringer. Den kompakte Pro L2 har en rapid-fire og target-lock vibration, som giver dig klart signal, når du rammer flaget.   

Kikkerten er designet til at ligge godt i hånden og let at holde ved i alle vejrforhold, takket være et godt gummigreb. Desuden er den designet med en kraftfuld magnet, som gør du kan sætte den fast på magnetiske overflader – rigtig smart hvis du kører i buggy. Den kommer i en vandtæt hardcase, som beskytter den og som nemt kan sættes fast på din bag, så du altid har din kikkert lige ved hånden.

 

Shot Scope hjælper med at tage gætterierne ud af dit golfspil, så du kan spille endnu bedre golf og sigte efter en bedre score – uanset om du går med X5, Pro L2 eller en kombination af begge.