Cobra DARKSPEED

Slip hidtil uset hastighed løs med Cobra DARKSPEED.

Cobra har sat fart i golf med lanceringen af deres nyeste og banebrydende DARKSPEED kollektion. Driverfamilien består af tre modeller – LS, X og MAX. Alle driveren har unikke egenskaber inden for hastighed og aerodynamik for alle golfspillere uanset niveau.

 

Aerodynamiske vidundere for alle golfspillere

DARKSPEED driverne har et karakteristisk aerodynamisk design, som sigter mod at optimere ydeevnen for en bred vifte af golfspillere.

DARKSPEED LS er udviklet til golfspillere med høje svinghastigheder og er skræddersyet til dem, der gerne vil kunne forme deres slag samtidig med maksimal længde og lavt spin. LS har en højere og mere afrundet krone samt et overordnet set mere kompakt design, som hjælper til at minimerer aerodynamisk modstand.

DARKSPEED X er designet til en bred vifte af spillere. X-modellen tilbyder en fremragende kombination af høj boldhastighed og tilgivelse. Den har en mere strømlinet form, som henvender sig til golfspillere der leder efter en alsidig og kraftfuld driver.

DARKSPEED MAX er modellen til spillere, der har behov for maksimal tilgivelse eller en draw bias model. Den har en større form for øget tilgivelse, mens en hælvægt hjælper til draw eller slicekorrektion.

 

 

Tilpasset ydeevne med justerbare vægte

DARKSPEED driverne har justerbare og bevægelige vægte, så golfspillere kan tilpasse deres driver til tilgivelse, launch vinkel og spin.

LS er udstyret med tre vægte (to på 3 gram og en på 12 gram), hvilket giver dig mulighed for at flytte dem rundt mellem i to forreste positioner og den bagerste, som giver meget alsidighed i tilpasningen.

X modellen inkorporerer en vægt foran (3 gram) og en bagpå (12 gram), hvilket giver dig mulighed for at optimere spin, tilgivelse og boldhastighed.

MAX har en vægt placeret langt tilbage og i hælen, hvilket muliggør ekstrem tilgivelse eller draw bias, alt efter hvor du sætter den tunge vægt (12 gram).

 

PWR-Bridge teknologi og H.O.T Face teknologi til overlegen ydeevne

Den innovative PWR-Bridge vægtteknologi er en game-changer. Du finder den placeret lavt og langt fremme uden at være fastgjort til sålen. Denne konstruktion gør det muligt for sålen og slagfladen at bøje mere, hvilket resulterer i en højere boldhastighed.  Den L-formede PWRSHELL strækker sig ind i sålen og forstærker trampolineffekten i den nederste del af slagfladen, for øget længde når du rammer den lidt tyndt. Tilpasset fra Cobras jern, gør denne teknologi driverne til et kraftcenter af fart og konsistens.

 

Driverne kan prale af H.O.T. Face og en Ai-designet bagside af slagflade. Det gør du får en mere ensartede ydeevne af både boldhastighed og spin over en større del af slagfladen. Udformet med en forstærket titaniumramme og kulfiber i kronen samt sålen, opnår DARKSPEED driverne optimal vægtfordeling og maksimal stabilitet. Den 30% tyndere kulfiberkrone har gjort det muligt at placere mere vægt strategiske steder, som lavt og fremme i PWR-Bridge strukturen.

 

DARKSPEED driverne kommer i et elegant matsort design, med små detaljer i sort, blå eller rød, alt efter model. Den rene look ser fremragende ud, både i bagen og bag bolden.

Det er ikke kun driverne, som rejser ind i en ny æra af fart og præcision. Det gælder hele DARKSPEED familien.

Fairway- & Hybridkøller

Cobra fortsætter med at skubbe til innovation og fairway- & hybridkøllerne er ingen undtagelse. De er designet til at være uundværlige hjælpere med deres præcisions design. Med revolutionerende aerodynamik, PWR-Bridge teknologi og PWRShell H.O.T. Face sigter Cobras DARKSPEED fairwaykøller efter at løfte dit spil til nye højder.

 

Fairwaykøllen er ofte en trofast allieret, når du står på fairway eller på tee og har brug for præcision og længde. DARKSPEED fairwaykøllerne bruger mange af de samme teknologier som driverne, så du får forbedret performance.

Avanceret aerodynamik: Det aerodynamiske design sikrer højere køllehastighed, hvilket betyder mere kraft og længde.

PWR-Bridge vægt: Ligesom i driveren kan fairwaykøllerne prale af den innovative PWR-Bridge teknologi. Det har gjort det muligt at placere vægt strategisk, så boldhastigheden øges.

PWRSHELL H.O.T Face: Denne slagflade teknologi sikrer tilgivelse og konsistens, selv når du rammer den lidt off-center.

 

Som med driveren kommer der tre forskellige modeller, så der er noget til enhver.

DARKSPEED LS: Fairwaykøllen til de bedre spillere, som søger lavt spin og en kølle som er designet til lidt fade bias. Den har et stel i let og robust titanium, hvilket har givet mulighed for vægtoptimering ved at tilføje en 68g tungsten vægt i sålen.

DARKSPEED X: Den perfekt fairwaykølle som passer til et bredt spektrum af golfspillere. Den henvender sig til dig, som vil have den perfekte kombination af høj launch, lavt spin og tilgivelse. Alsidighed er kendetegnet ved X modellen.

DARKSPEED MAX: skræddersyet til alle, der ønsker maksimal tilgivelse. Den har lidt draw bias, til at hjælpe med at rette den drabelig slice op. Vægtene kan ændres, så køllen kan gøres endnu mere draw bias, hvis dette ønskes.

 

Der kommer ligeledes en hybrid, som kan erstatte dine lange jern, som også kan fås i one length. DARKSPEED hybriden kombinerer længde med høj launch og kommer med mere tilgivelse uanset hvor du ligger på banen. Den har en inspirerende form, som er designet til at have en fremragende interaktion med græsset. PWRSHELL og PWR-Bridge gør den endnu mere fleksibel, så du kan få maksimal boldhastighed. Det Ai designet H.O.T slagfladen giver mere fart og spin over hele slagfladen.

Jern

Cobra DARKSPEED jern er en triumf af innovation, længde og tilgivelse i en utrolig flot pakke. Jernet har et futuristisk design i en flot mørkegrå farve. Det skal ses med egne øjne, for at se hvor flot det egentlig er.

Cobra har taget udgangspunkt i enhver golfspilleres ønskeseddel (mere længde, tilgivelse og blød følelse) ved skabelse af de nye DARKSPEED jern. DARKSPEED jernene kommer med en hul konstruktion – noget der ofte forbinde med dyrere jern. Den vigtigste fordel ved denne type konstruktion ligger i dens evne til at lade slagflade bøje mere, hvilket resulterer i øget boldhastighed. Samtidig er vægten blevet omfordelt og flyttes om til ryggen, hvilket øger tilgivelse markant. Der er placeret et blødt skum inde i hulrummet, for at dæmpe lyd og vibrationer, så du får en utrolig dejlig og blød følelse på hvert eneste slag.

Den store PWRSHELL H.O.T slagflade hjælper til at maksimere launch og længde samtidig med du får mere effektivt spin og hastighed over hele slagfladen. Så kan du stille dig op til bold med selvtillid, til at du nok skal ramme green. Den indre PWR-Bridge vægt er designet for optimal fleksibilitet.

 

Ud over ydeevne giver DARKSPEED-jernene et statement med deres æstetik. Den mørkegrå farve tilføjer ikke kun et strejf af sofistikering, men skaber også en illusion af et mindre køllehoved. Designet med dets futuristiske elementer afspejler Cobras forpligtelse til at forene form og funktion problemfrit.

 

 

DARKSPEED repræsenterer Cobras evne til innovation og at skubbe grænserne for teknologi, så endnu flere golfspillere kan nyde spillet. Er du klar til at blive en del af DARKSPEED?

Vi forventer at køllerne og jernene rammer butikkerne omkring 19 januar. Men vi er allerede nu ved at modtage vores fitting pakker, så du kan komme ind og prøve DARKSPEED. Der er som altid også planlagt en fitting tour med Cobra. Du finder vores kalender her: FITTING TOUR KALENDER

Hele serien indeholder også køller og jern til damer. Hybrid og jern kan fås som one length.